Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

TUTORIAL: Mijn everyday make-up met de nieuwste NYC-producten

T2Wat ik dagelijks zoal voor outfits draag weten jullie ondertussen wel, maar over mijn dagelijkse make-uplook heb ik nog niet eerder verteld! Afgelopen week kwam er een superleuk pakketje binnen met daarin de nieuwste producten van NYC, oftewel New-York Color. Dit is een superleuk, betaalbaar beautymerk dat je gewoon kunt kopen bij bijvoorbeeld Kruidvat. Ik maakte voor jullie een draagbare, alledaagse make-uplook in lente-stijl. Dat betekent lichte, peachy kleurtjes en frisse, glowy wangen.

HUID
Ik begin natuurlijk met de basis: mijn huid prepareren. Nu heb ik een erg makkelijke en vrij egale huid, en vind ik het prettig om geen foundation te dragen. Ik begin met mijn favoriete BB-Cream van Deborah Milano met daarbij de Catrice ‘Liquid Camouflage High Coverage’concealer in de lichtste kleur, aangebracht onder mijn ogen, op mijn neusvleugels- en neusbrug, tussen mijn wenkbrauwen en op enkele rode vlekjes op mijn wangen en kin. Dit fixeer ik vervolgens met het ‘Banana Dreams’bananenpoeder van W7. Met een kabuki-kwast breng ik MUA’s ‘Natural Glow Mosaic’bronzer aan voor een zongekuste gloed, en op mijn jukbeenderen, neusbrug, wenkbrauwbot en in mijn ooghoeken gaat Kiko’s champagnekleurige ‘Radiant Touch Creamy Stick’highlighter.

<3 NYC #649 'Prospect Park Rose Cheek Glow'-blushT3T4Deze schattige poederblush geeft mijn wangen nét even die gezonde gloed. Mijn huid heeft een vrij koele ondertoon, en daarbij staat deze blush naar mijn mening prachtig. Er zit een lichte shimmer in en mijn huid voelt zacht aan na het aanbrengen hiervan. De blush blijft de hele dag op zitten en je hebt maar een klein beetje nodig voor een zacht, natuurlijk en toch duidelijk resultaat. Een mooi product voor overdag!

OGEN
Ik begin met het kammen en inkleuren van mijn wenkbrauwen met het Catrice ‘Chocolate Nudes #010 Choc’Let it Be’-oogschaduwpalet. Dit palet bevat de perfécte bruintinten voor op mijn wenkbrauwen. Ik kam ze in model met de wenkbrauwgel van Tweezerman.

<3 NYC 'HD Color #823 A Kiss on the Hudson Quattro'-oogschaduwT5T6Omdat ik onder mijn oogschaduw het bananenpoeder heb aangebracht blijft het vrijwel de gehele dag zitten. Ik begin met de lichtroze kleur uit het palet over mijn gehele ooglid – tot net onder mijn wenkbrauwen. Dit brengt mijn groene oogkleur mooi naar voren. De perzikkleur breng ik aan op het bewegende ooglid. De taupekleur uit het palet wordt aangebracht vanaf de helft van mijn bewegende ooglid naar de buitenste ooghoeken, met de donkerste kleur in de buitenste ooghoeken als accent. Ik breng een klein beetje van de perzikkleur aan onder mijn onderste wimperrand voor een intensere oogopslag.

<3 NYC 'Big Bold Gel Intensity Extra Black'-eyelinerT7Met deze NYC-eyeliner kun je een mooie, alledaagse en vooral subtiele smokey-eye maken doordat je hem heel goed en snel kunt uitvagen. Ik heb de eyeliner aangebracht als een normale, vloeibare eyeliner en heb deze iets vervaagd richting de buitenste ooghoeken.

<3 NYC 'Big Bold Extra Black Angel Lash'-mascaraT8Deze extra zwarte mascara sluit perfect aan op bovenstaande eyeliner. De mascara geeft inderdaad een klontvrije, sexy oogopslag met diep zwarte, langere en vollere wimpers. Ik ben fan! Voor een wakkere oogopslag zet ik alleen mijn bovenste wimperrand met 2 laagjes aan.

LIPPEN
Mijn lippen zijn de finishing touch, en ik kleur ze in met het Essence #06 ‘Satin Mauve’-lippotlood en de bijpassende Essence ‘Nude #05 Cool Nude Longlasting’lipstick. Tot slot breng ik glans aan met de liquid lipstick van Essence in #02 ‘Beauty Secret’. Een perfect, betaalbaar antwoord op MAC!T9

Prijsinformatie NYC-producten;
NYC #649 ‘Prospect Park Rose Cheek Glow’-blush – €3,49
NYC ‘HD Color #823 A Kiss on the Hudson Quattro’-oogschaduw – €4,29
NYC ‘Big Bold Gel Intensity Extra Black’-eyeliner – €3,49
NYC ‘Big Bold Extra Black Angel Lash’-mascara – €4,29

T10T11Ik hoop dat ik jullie heb kunnen helpen met mijn favoriete producten voor een alledaagse look. Deze make-up draag je overdag naar school, werk of naar een andere dagelijkse gelegenheid. Ik vind het altijd leuk om nieuwe budget-pareltjes te ontdekken, dus deze NYC-tutorial was superleuk om te doen, ook al ben ik natuurlijk geen make-up professional. Wat vind jíj van mijn nieuwe, alledaagse make-upproducten van NYC? En heb je zélf nog aanraders op het gebied van dagelijkse make-up?

Everyday Make-up Essentials[show_shopthepost_widget id=”1405128″]

De NYC-producten in deze tutorial heb ik toegestuurd gekregen.

Styled by Romy

3 gedachten over “TUTORIAL: Mijn everyday make-up met de nieuwste NYC-producten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven