Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

TUTORIAL: Lipstick aanbrengen als een Professional

Door tutorial-gastblogger Melissa

Hallo beauties, vandaag gaan we inzoomen op de mond. Ik krijg heel vaak de vraag hoe je de perfecte, vollere mond creëert. Elke visagist heeft trucjes hoe je het makkelijkst en snelst een zwoele mond maakt. Dus bij deze mijn ervaring die ik met jullie wil delen. Wil je graag een mond à la Angelina Jolie, lees dan vooral verder. Veel plezier!

0

1. Op foto 1 zie je mijn lippen zonder iets erop. Ik begin neutraal, zoals jullie kunnen zien loopt mijn bovenlip eerder af dan mijn onderlip. Dat is bij veel mensen het geval dus check dit eerst in de spiegel voordat je gaat beginnen.
2. Om de lipkleur nog meer te laten knallen, heb ik concealer over mijn lippen heen gedept. Nu is het een blanke canvas waar ik dus op kan ‘tekenen’.
3. Ik begin met een lippenkwastje van Mieke Petiet (van mijn opleiding nog) mijn cupidoboog in te vullen met lipstick.
4. Nu verbind ik vanuit mijn mondhoek de lipstick met het cupidoboogje. Dit doe ik aan beide kanten.
5. Nu de bovenkant gedaan is gaan we de onderkant één maken met de bovenkant. Eerst vullen we het middenstuk in.
6. En met mijn vinger trek ik mijn mond weer strak, en trek ik een lijn vanuit mijn mondhoek richting het midden. Dit doe ik aan beide kanten natuurlijk.
7. Voilà! De perfecte volle mond. Zoals jullie zien ben ik aan de bovenkant iets over mijn contouren heen gegaan, maar dat is juist prima. Symmetrie is de sleutel!
8. Om van matte lippen high fashion glossy lips te maken, kun je een transparante gloss of Elizabeth Arden Cream gebruiken. Breng de gloss aan op je vingertop en laat hem rusten op je cupidoboog, en op het midden van je onderlip. Tadaaa! Een mooie gloss waardoor je lippen ook weer meer voluptueus ogen.

Foto 10Het totale plaatje!

Foto 11Dit zijn de producten die ik heb gebruikt voor deze look;
<3 Mac Lipstick Limited Edition Viva Glam Miley Cyrus
<3 Mac Transparent Gloss
<3 Lippenseel Mieke Petiet

Wat vonden jullie van deze tips en trics? En welke lipstick is jouw favoriet? Bedankt voor het lezen, en mochten jullie vragen hebben over deze look en/of leuke ideeën hebben voor een volgende tutorial, laat het dan even weten via de comments. Tag me ook als je deze truc heb uitgeprobeerd op Instagram en Facebook. Fijne dag beauties!

Shop the Post[show_shopthepost_widget id=”834276″]

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven