Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

WINACTIE: Win €30 shoppingmoney bij Zalando voor zomer-accessoires

2

Deze week stijgt de temperatuur éindelijk tot zomerse waarden; tijd voor playsuits, maxidresses, shorts en andere zomerse kleding! Maar een fashionable outfit is natuurlijk niet af zonder de bijbehorende accessoires. Deze zomer zien we een aantal duidelijke trends op accessoiregebied; zo keert de bohemian trend weer terug, maar zien we ook veel transparante materialen, zonnebrillen met spiegelglazen, pasteltinten, metallics, festival style accessoires en natuurlijk hoeden. Om de zomer te vieren en om één van mijn lezers te trakteren geef ik deze week €30 shoppingmoney bij Zalando weg, die je naar hartenlust mag spenderen aan zomerse accessoires!

En onder accessoires versta ik natuurlijk niet alleen sieraden, maar ook zonnebrillen, tassen, riemen, hoeden en meer. Ook dit jaar heeft Zalando weer een heerlijk aanbod aan zomerse accessoires, met merken als Aldo, Sweet Deluxe, Even&Odd, Topshop en New Look. Om de lucky winner alvast te inspireren voor zijn/haar keuze heb ik mijn favorieten hierboven al op een rijtje gezet, alles kost minder dan 30 euro. Zo zie je maar dat je voor een betaalbaar bedrag ook hele stijlvolle accessoires kunt shoppen! Mocht je nu meteen willen winkelen, wat ik goed begrijp, ga dan even naar VoucherCloud voor fijne kortingscodes die je bij oa. je Zalando-bestelling kunt gebruiken! VoucherCloud is namelijk jouw nummer 1 platform voor de beste kortingen bij toonaangevende Nederlandse retailers- en bedrijven. Zo krijg jij dus korting bij restaurants, (online) winkels, elektronica en meer. Dit moet je doen om te winnen;

<3 Like Styled by Romy en VoucherCloud op Facebook, heb je geen Facebook? Volg dan de stap hieronder
<3 Laat hieronder een leuke comment achter waarom jij deze cadeaubon wel wilt winnen
<3 Extra kans maak je door @StyledbyRomy op Instagram te volgen!

De lucky winner wordt aanstaande donderdag 9 juli bekendgemaakt via de mail, laat dus je mailadres achter in je comment. Een hele fijne donderdag en good luck!

Shop the Post[show_shopthepost_widget id=”828636″]

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Vouchercloud

Styled by Romy

19 gedachten over “WINACTIE: Win €30 shoppingmoney bij Zalando voor zomer-accessoires

 1. Wat zou het leuk zijn om dit te winnen! 😀 Zoveel leuks! Ik zou graag mijn dochter willen verrassen met iets leuks!

 2. Wauw echt super gaaf …
  Love sieraden en vooral statement en het liefst compleet met armband en oorbellen.
  Zo super. Volg alles…

 3. Lijkt me een geweldig verjaardagscadeau voor volgende week 🙂 Mijn kledingkast mag wel een opkikkertje gebruiken .

 4. Ook als het warm is loop ik er graag leuk bij. Mooie accessoires maken je outfit helemaal af. Het lijkt me super leuk om heerlijk bij Zalando rond te neuzen naar leuke zomerse accessoires. Vooral met de festivals in het vooruitzicht.

 5. Graag maak ik kans op de dertig euro shoptegoed! Graag zou ik met nieuwe accessoires de zomer vieren, omdat ik na vier jaar hard werken geslaagd ben voor mijn studie! ( ik heb geen facebook/instagram) Hoop dat ik de lucky winner ben, want Zalando heeft prachtige dingen online 😀

 6. Superrr dat je dit organiseert zeg! Lekker toepasselijk ook, Heeerlijk zo’n zomerse actie! Zelf heb ik zonne-allergie dus ik zal van het shoptegoed denk ik een leuke hoed kopen…. Helemaal leuk en natuurlijk doe ik graag mee..
  Beide facebookpagina’s geliked, maar dat had ik allang gedaan hihihih…! 😀 Groetjes ilsiee en succes met de warmte

 7. Zo tussen de zweetdruppeltjes door die van mijn gezicht vallen zie ik deze super aktie.
  Ik zou gaan voor een lichte hoed of juist voor hele mooie opvallende accessoires waarom omdat ik er gek op ben en de komende festivals zijn evengoed excuus om ze te dragen

 8. Bonjour, wauw wat een leuke winactie. Ik zou zeker graag willen winnen. Wie wilt er nou niet er leuk uit zien. En ik zou dolgraag een hoed willen bestellen! Ik had er eentje gekregen van mijn vrienden maar helaas hij was te klein. Haha tip laat dus nooit jongens voor je kleding kopen haha zeker geen puber jongens. Maar ja het gebaar was lief van ze en daar gaat het toch om.

  Sinds ik de reclame van Zalando zag met Cara erin werd ik helemaal gek. Ik ben dol op Zalando en ik zou zo graag een keertje naar Topshop willen. Helaas is topshop nou niet bepaald gratis. Volgens mij was het goedkoopste sokken van 4 euro. Maar ja toch zou ik het gaaf vinden om daar wat te kopen.

  Ik ga binnenkort ook op vakantie, om precies te zijn in de buurt van Parijs. Een dagje Parijs zit er dus zeker wel in. En tja dan kan je het niet maken om daar te wandelen in je huistuinkeukeunkloffie haha.

  Ik vind je blog trouwens onwijs leuk en ik volg je ook op instagram, je foto’s zijn onwijs mooi! Dikke kus Sanne

 9. Ik ben dol op shoppen bij Zalando omdat je er altijd slaagt. Leuke en hippe kleding en nu is het helemaal leuk tijdens de sale!

 10. Ik ben dol op shoppen dus shoptegoed is altijd fijn. Ik wil nog een mooi jurkje voor mijn vakantie naar Ibiza scoren dus wie weet kan dat straks van dit shoptegoed.

 11. Ik ben fan van sieraden! Ik heb al een aantal mooie sieraden in de webshop van Zalando gezien. Zalando is helemaal TOP! Met dit shoptegoed zou ik graag de Orelia Bracelet- pale gold willen kopen. Het ziet er supercute en charmant uit en ik ben dol op bloemen! Ik zou het combineren met een romantische outfit. Ik doe graag mee met deze coole winactie! Ik volg je al een tijdje op FB en de andere pagina had ik al geliked. 🙂

 12. Wauw wat een leuke winactie! Ik kijk af en toe wel eens op Zalando en dan zie ik hele leuke dingen 🙂

  Liefs, Annick

 13. Na het lezen van jullie leuke artikelen op styledbyromy.nl ben ik altijd weer geïnspireerd om nieuwe outfits te stylen en te shoppen. Met deze prijs kan ik ook met toffe accessoires in mijn eigen kast shoppen een mooie nieuwe combi’s maken!

 14. Super leuke actie!
  Volgende week geeft mijn vriend een groot feest. Het lijkt me erg leuk om bij mijn nieuwe outfit ook nieuwe sieraden te shoppen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.