Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

TUTORIAL: Become a Mermaid

Door tutorial-gastblogger Melissa

Hallo beauties, vandaag ben ik geïnspireerd door Romy zelf; zij kwam namelijk met een inspirerende plaat met daarop een zeemeerminnen-ooglook. Hierbij worden veel zachte en koele kleurtjes gebruikt zoals paars, (mint)groen, blauw en geel. Vandaag heb ik mijn variatie hier op gemaakt met een bijpassend beachy kapsel. Veel leesplezier!

Mijn basis heb ik al aangebracht. Onderaan dit artikel zal ik vermelden welke producten ik daarvoor heb gebruikt. Nu gaan we beginnen met de ooglook.

Foto 1Hier breng ik uit het W7 ‘Electric Neon Nights Palette’ de blauwe kleur aan in het plooitje van mijn bewegend ooglid. En op het bewegend ooglid, de groene kleur uit hetzelfde W7 Palette.

Foto 2Hier kun je dit beter zien doordat ik naar beneden kijk.

Foto 3Dan breng ik het Essence #25 ‘Feel The Mari-Time Kajal Pencil’ aan onder mijn oog en tussen mijn wimpers. En zoals jullie zien stop ik net op de helft van mijn oog. Dit omdat we het aan de binnenkant luchtig en licht van kleur moeten houden.

Foto 4Hier blend ik het potlood mooi uit zodat het zacht overloopt in de rest, daarnaast breng ik nog een beetje extra blauw aan in mijn arcadeboog om de kleur te versterken.

Foto 5Het Essence-potlood breng ik ook nog eens aan in de binnenkant van mijn oog, om precies te zijn op de waterlijn. Dit om de intensiteit te versterken!

Foto 6Aan de binnenkant van mijn oog breng ik nog een beetje gifgroen en geel aan om het op te lichten, deze kleuren zijn ook afkomstig uit het voorgaande W7 Palette.

Foto 7Als laatste brengen we de paarse kleur uit het W7 Palette aan in de arcadeboog. Dit geeft een leuk effect. Als finishing touch eyeliner, mascara en mijn koele ‘Perfect Touch’ lipstick natuurlijk.

Foto 8WAUW! Deze mermaid look is goed geslaagd! Om het gevoel af te maken heb ik mijn haar deels gevlochten en getoupeerd. Dit geeft een mooie beachy uitstraling.

Foto 10Foto 11Dit zijn de producten en kwasten die ik voor de ooglook heb gebruikt.

Producten die ik verder voor de basis heb gebruikt;
<3 Benefit Stay Don’t Stray Concealer Light/Medium
<3 Rituals Precious Mineral Foundation Nr. 1
<3 Mac Prep and Prime Pressed Powder
<3 Anastasia Wenkbrauwpoeder Ash Blonde
<3 Mac Blush Dainty
<3 Mac Highlighter Soft and Gentle

Bedankt voor het lezen, en mochten jullie vragen hebben over deze look en/of leuke ideeën hebben voor een volgende tutorial laat het dan even weten via de comments. Wat vonden jullie van mijn mermaid-inspired make-up? Fijne dag beauties!

Become a Mermaid[show_shopthepost_widget id=”789501″]

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven