Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Beach, Please

2345678910Denim jasje: Forever 21 – Top: Primark – Rokje: H&MTas & oorbellen: Raved Musthaves – Espadrilles: KenzoSunnies: Polette EyewearKettinkjes: Forever 21 & Accessorize – Horloge: Naf NafArmcandy: Forever 21, Costes Fashion, ModeMusthaves, Accessorize, 4EverwithEveryone & My Unique Style

Foto’s: Marianne van Schoonhoven-Lampers Fotografie

Good morning fashionlovers! Vandaag weer een nieuwe outfitpost online, want gisteren konden jullie al lezen dat ik heerlijk aan het strand foto’s aan het maken was. We hebben de foto’s gemaakt bij Beach Bar ‘Key West’, dat ligt in Utrecht aan de Haarrijnse plas. Ik heb vandaag eens gekozen voor een totaal andere look dan dat ik normaal vaak draag. Geen pasteltinten vandaag, maar een denim look! Het spijkerjackje shopte ik bij Forever 21 in Antwerpen, ik vind het superleuk dat hij wat losser valt. Ik vind het zelf niet zo mooi als een spijkerjack echt strak zit.

Onder mijn jack draag ik een basic top van Primark en een aztecprint rokje uit een oudere collectie van H&M. Ik vond het superleuk om dit rokje eens met espadrilles te combineren, zoals hier met die van Kenzo. Wat mij betreft moet echt iedere fashionista minstens één paar espadrilles in haar kast hebben staan, hier kun je deze zomer echt niet onderuit. Ik heb mijn outfitje afgestyled met mijn nieuwe zonnebril van Polette Eyewear, ik heb gekozen voor het toepasselijke model ‘Myconos’. Dit Griekse eiland staat namelijk nog hoog op mijn vakantie-bucketlist. Het fijne van Polette Eyewear is dat ze niet werken met tussenpartijen zodat je een stylish bril tegen een zeer voordelige prijs scoort. Ze hebben ontzettend veel modellen, dus eigenlijk shop je zo heel makkelijk een bril bij iedere outfit!

Mijn prachtige nieuwe oorbellen zijn van Raved Musthaves, een superleuke online shop met wekelijks wisselende, musthave collecties. Door de turquoise kraaltjes en de schelpjes geven deze oorbellen mij een instant vakantiegevoel. Ook mijn nieuwe bucket bag is van Raved Musthaves, ik móest deze geweldige tas gewoon hebben. Pompons, denim, franjes, it screams my name! Nadat we de foto’s gemaakt hadden, ben ik nog even wezen shoppen in Utrecht (oeps). Ik zal mijn nieuwe aankopen zeker met jullie delen! Vandaag ga ik met een vriendinnetje een dagje Amsterdam doen voor een afspraak bij een PR-bureau, waar we mijn outfits doorspreken voor komende events. Ook ga ik even langs een wellness-center voor een review; wordt vervolgd. Wat vinden jullie van mijn look?

Shop the Look
[show_shopthepost_widget id=”786371″]

Styled by Romy

3 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Beach, Please

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven