Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

TopVintage lente look

Wat hoort er écht bij een frisse voorjaars-garderobe? Ik vind dat een tijdloos, perfect zittend jurkje eigenlijk nooit mag ontbreken. Naast een camel-kleurige trenchcoat, een pantalon in beige-zwart-bruin, de witte, oversized blouse, een goede sneaker én een fris wit enkellaarsje vind ik de midi jurk een echte no brainer.

De jurk in midi lengte is zo’n kledingstuk dat je ‘s morgens zonder nadenken uit de kast trekt. Kledingcrisis? De midi jurk helpt je in nood. Pluspunt is dat hij eigenlijk iedereen staat, maar mocht je, net als ik, gezegend zijn met rondingen, dan is dit natuurlijk dé jurk die jouw curves perfect laat uitkomen.

De beauty die ik vandaag in deze post aan heb shopte ik online bij TopVintage. En jullie weten dat dit mijn absolute favoriet op webshop-gebied is. TopVintage is een enorm bekende naam, maar mocht je het nog niet kennen: dit is dé online shopping heaven waar je de meest prachtige, vintage look jurken vindt die ook nog eens zijn gesorteerd op het tijdperk waarop ze geïnspireerd zijn – zoek je een echte fifties-look of ga je juist voor hippie seventies? Het kan allemaal.

Naast body hugging jurken zijn er ook prachtige rokken, jassen voor elk seizoen, de mooiste accessoires, tops, én zelfs een enorm brede schoenencollectie. Ze verkopen er bijvoorbeeld ook verschillende modellen Dr. Martens. Ook voor speciale gelegenheden slaag je hier heel goed; wat dacht je van een petticoat bijvoorbeeld?

Ik hoor vaak om me heen dat het vinden van een petticoat zo moeilijk is. Bij TopVintage weten ze hier gelukkig wel raad mee, en hebben ze de mooiste exemplaren om je rok, jurk óf trenchcoat net dat beetje extra volume te geven. Kenmerkend aan TopVintage is dat ze het vrouwelijk lichaam omarmen, en echt alleen items verkopen die onze rondingen flatteren.

Bij TopVintage mag je trots zijn op je heupen, borsten en billen. Vandaar ook dat mijn oog meteen viel op deze pencil dress van Collectif Clothing. Ik ben normaal niet zo van de strakke, aansluitende pasvormen omdat ik het bijna áltijd vind knellen. Maar bij TopVintage vertrouw ik dit altijd wel. Ik besloot de jurk te bestellen (ik draag een maat M), en hoe kan het ook anders: perfect. De beauty zit als gegoten, en is enorm breed inzetbaar.

Zo draag ik haar naar werk om een alledaagse kantoorsessie op te spicen, maar kan de look ook met een goede hak naar een cocktail. Ik heb de jurk ook al gedragen met stoere Dr. Martens. Bij de jurk draag ik de 50’s Indiscreet bag (niet alleen super chique, maar ook de handigste tas ooit met al haar verschillende vakjes). Ook stuurde TopVintage 50’s Invisible Shaper Tights mee die mijn figuur nét even wat mooier laten uitkomen.

Ik ben enorm blij met mijn look, en zie de jurk straks bij warmer weer zeker voor me met blote benen en een chique trenchcoat. Wat vind jij van mijn nieuwe items?

In samenwerking met TopVintage.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven