Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Mijn favoriete badmode-trends voor deze zomer

Jullie weten allemaal wel dat ik als Hunkemöller Ambassador een enorme obsessie heb voor alles wat maar met lingerie te maken heeft. Met meerdere, uitpuilend volle lades vol moois kan ik me met verve een lingerie addict noemen. Op het gebied van badpakken en bikini’s is dit al net zo’n uit de hand gelopen verslaving. Ieder jaar weer worden er verse exemplaren aangeschaft.

Daarbij let ik natuurlijk wél een beetje op de trends du moment. Ook vind ik het enorm belangrijk dat een bikini of badpak me letterlijk op mijn lijf geschreven is. Ik ben gezegend met rondingen, en ik weet gewoon dat een badpak met goed decolleté of een high waist bikini-broekje mij het beste staat. Je zult mij langs het strand niet enorm snel tegenkomen in een hele kleine, niets verhullende dames bikini.

Nu moet er ook dit jaar weer écht geshopt worden – nee, ik heb nog steeds niet genoeg. Nu ben ik altijd al een voorstander van de vintage stijl. En die verdwijnt eigenlijk nooit uit het modebeeld. Dus die broekjes met hoge taille, zwart-wit en het tijdloze badpak zie je altijd terug binnen mijn collectie. Dit jaar valt me meteen op dat de dierenprints, en dan vooral de luipaard, weer ruim vertegenwoordigd is.

Dit is voor mij een enorm pluspunt! Je voelt je meteen super sexy in een verleidelijke, leopard badpak, toch? Bij De Bijenkorf, met merken als Bayu the Label en Love Stories zag ik de print al voorbij komen. Nu is Bayu sowieso mijn absolute, nieuwe favoriet. Want wat een toffe collectie brengen ze weer uit. Deze collectie zit vol rijke aardetinten, sexy badpakken en glanzende stofjes. Ik zag zelfs een velvet dames badpak voorbij komen.

Ik ben een groot liefhebber van neutrale tinten, dus met het feit dat de witte bikini zo populair is, ben ik heel erg blij. Nog zo’n mooie trend die ik bij onder meer Marysia zag: de scalloped details. Bikini’s en badpakken met een retro kartel-randje. Ook de aardetinten zijn weer terug; denk hierbij aan warm bruin en zelfs oranje wat natuurlijk super mooi staat bij je gebronste huid.

Naast bovengenoemde trends zien we ook de asymmetrische en geknoopte details, badmode met een sportieve look en de retro stijl waar ik zo gek op ben. Voor welke badmode-trend ga jij deze zomer?

In samenwerking met De Bijenkorf.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven