Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Sfeervolle verlichting in huis

Verlichting: ik vind het vaak nogal een saai onderwerp, om eerlijk te zijn. Toen ik net in mijn appartement kwam wonen had ik het geluk dat er al een grote lamp hing. En toevallig ook nog in de stijl van mijn interieur. Ik merkte al snel dat ik het nogal moeilijk vond om sfeerverlichting aan te brengen. Je wilt geen te fel, geel licht, want in je huis is tot rust komen juist het aller belangrijkste.

Omdat ik een nogal drukke baan heb met een hoop prikkels, vind ik dat mijn huis dé ultieme rust-oase moet zijn. Op de bank bijkomen met een fijne serie of knuffelen met de katten onder een grote deken – heerlijk. Juist nu ik de perfecte bank heb gevonden merk ik dat goed licht essentieel is voor een fijne leeshoek. Waar je dus ‘s avonds even bij kunt komen met een stapel magazines.

Ook in de keuken en badkamer is goed licht gewoon echt onmisbaar. Het is bij mij altijd een onderwerp geweest waar ik niet zoveel interesse in heb gehad. Maar ik vind het toch wel erg belangrijk dat ik goed licht heb, terwijl ik mijn dagelijkse make-up- of skincare routine doe. Ook begin ik vaak vroeg op mijn werk, en is het nog donker als ik vertrek. De juiste verlichting in mijn gang voorkomt dat ik uit huis ga met een niet kloppende outfit.

Voor dit artikel heb ik me in samenwerking met Ledwereld verdiept in ledverlichting. Iets waar ik me dus nooit echt mee bezig gehouden heb. En dat terwijl ik heel erg bezig ben met het milieu. Een ledlamp verbruikt tot wel 85% minder energie dan een gloeilamp. Hij gaat ook nog eens 10 keer zo lang mee. Ze bevatten geen schadelijke, chemische stoffen. Het is dus zeker aan te raden om je halogeen- en gloeilampen meteen te vervangen. Weet je dat ook weer!

Het is ook een misverstand dat een ledlamp een beetje kil, kunstmatig licht afgeeft. Je kunt ze namelijk juist in warm witte kleuren shoppen. Wel zo leuk voor in dat ene stijlvolle leeslampje. Nog een leuk idee: mocht jij net zo beauty verslaafd zijn als ik, dan kun je met ledspotjes een enorm mooie beauty tafel creëren. Mét een verlichte spiegel dus!

Op Ledwereld vind je een enorm aanbod aan, de naam zegt het al ledverlichting. Ze focussen zich met hun aanbod op zakelijke verlichting. Dus heb jij een stijlvol kantoor, een winkelpand, een magazijn, you name it: dan zit je hier goed. Voor de mooiste TL buizen, panelen en rail verlichtingen moet je bij Ledwereld zijn. En voor die toekomstige kaptafel is het stiekem ook een enorm goed shop-adres.

In samenwerking met Ledwereld.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven