Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Isabel Bernard – een cadeautje voor jezelf

Juist in deze (nog steeds) bizarre periode is het enorm belangrijk om terug te gaan naar de basis – oftewel jezelf. Voor de crisis was ik zo’n persoon die altijd wel meerdere keren per week een etentje of drankje had staan, die bijna elke dag werkte, en die altijd onderweg en dus weinig thuis was. Hoe verschrikkelijk deze situatie ook is; ik weet zeker dat er een hoop mensen zijn die er juist ook veel moois uit weten te halen.

Zo ben ik echt weer aan de slag gegaan met mezelf. Ik kon al heel goed alleen zijn, maar heb deze periode echt eens goed naar mezelf en mijn behoeften geluisterd. Lekker terug naar de basis met een goed boek en mijn katten op de bank. Niet meer dag en nacht hoeven te werken, maar mijn tijd beter plannen. Meer bezig zijn met spiritualiteit en persoonlijke doelen. Mijn pas gestarte bedrijf eindelijk eens goed aanpakken. Nieuwe inspiratie zoeken voor online content.

Maar ook: dat kastje schilderen, mijn balkon aanpakken, eindelijk eens dingen weggooien die alleen maar in de weg liggen. Meer tijd voor vriendinnen, minder onnodige dingen kopen. Mijn huis eindelijk eens een thuis maken. Kleding verkopen die ik niet meer draag. Beter worden in koken, aan de slag gaan met work-outs from home. Uitgebreide, dagelijkse beauty ritueeltjes nemen voor mezelf. Dankbaar zijn – het gaat zo slecht nog niet.

Wanneer je jezelf echt weer eens even wil belonen, is een sieraad natuurlijk hét antwoord. Ik hecht tegenwoordig enorm veel waarde aan een tijdloos sieraad dat echt ergens voor staat. Je herkent het vast: diploma-uitreiking? Tijd voor een nieuwe ring. Die nieuwe baan binnengesleept? Dan mag je jezelf best dat mooie paar oorbellen cadeau doen.

Het Parijse merk Isabel Bernard is mijn favoriet wanneer het aankomt op tijdloze, prachtige sieraden. Al haar minimalistische sieraden stralen verfijnde, Parisian chic uit. Alsof je ‘s morgens met een vers stokbrood onder je arm, een hagelwitte mannenblouse en nonchalant ‘je ne sais quoi’-haar over de straten van Parijs struint.

De sieraden van Isabel Bernard toveren jouw outfit in no time om tot een effortless chic geheel. Wie wil er nou niet een #OOTD met Frans sausje? Lucky me, want ik mocht shoppen en mijn favoriete sieraad selecteren. Ik kan jullie verzekeren dat ik heel lang heb moeten nadenken, maar uiteindelijk ben gegaan voor deze prachtige, 14 karaat gouden ring.

De ‘Asterope solitary’ prijkt nu aan mijn linker-ringvinger, aan dezelfde hand waar ook een gouden Isabel Bernard initiaal-armbandje hangt. Ik ben nog lang niet klaar met dit mooie label en vind al haar sieraden een absolute must in de collectie van iedere vrouw – jong of oud. Ik ben alweer aan het nadenken over mijn volgende piece.

In samenwerking met Isabel Bernard.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven