Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Spring items van My Jewellery

Deze lente is het modebeeld helemaal mijn ding – geen mega-korte, te strakke rokjes- en jurkjes meer in de winkels, maar terug naar de echt stijlvolle items. Het valt me op dat mijn favoriete winkels eigenlijk hele eenvoudige, cleane en tijdloze items hebben hangen. Zo zien we momenteel veel rustige aardetinten en kleding die we qua look ook prima aan kunnen naar werk of een andere formele gelegenheid.

Eén van dé key items dit voorjaar is de blazer – eigenlijk al niet meer weg te denken uit mijn kast. Wanneer ik even niet weet wat ik aan moet (een dagelijks moment ;-)), trek ik standaard een blazer aan. Mooie top eronder, pantalon en klaar ben je. De look die ik hier draag postte ik al op mijn Instagram en daar kreeg ik enorm veel leuke reacties.

Deze beauty van een blazer komt uit de huidige collectie van My Jewellery en stiekem is dat echt mijn hotspot van dit moment. Je kunt er natuurlijk online shoppen, waar ikzelf echt wel wat uurtjes zoet kan zijn, maar de My Jewellery-boetiek in mijn hometown Utrecht is ook favoriet.

Je vindt er niet alleen deze blazer, die met de kleurencombinatie rood-roze helemaal mijn ding is, maar ook andere kleding én de mooie gouden kettinkjes die ik om heb. De layered necklace-trend is natuurlijk nog steeds heel populair en het leuke daaraan vind ik dat ze je outfit heel persoonlijk kunnen maken. Zo kun je bijvoorbeeld je initialen aan een ketting dragen en dit dan weer combineren met een vintage look hanger, zoals ik hier heb gedaan.

Ik heb mijn nieuwe kettinkjes en de mooie blazer, die perfect gedragen kan worden naar kantoor, gecombineerd met een wit kanten bodysuit en een zandkleurige pantalon. Hier droeg ik sneakers onder mijn look, maar je kunt natuurlijk ook gaan voor een mooi paar hakken of een sandaaltje straks met warmer weer. Wat vind jij van de outfit?

In samenwerking met My Jewellery. / Fotografie door Fleur

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven