Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Gouden oorbellen van Mostert Juweliers

Iedereen die mij ook maar een beetje kent, kan mij uittekenen in gouden sieraden. Ze maken niet alleen mijn outfit, maar ook mijn mood of the day. Ik ga nooit de deur uit zonder dat ik mijn OOTD heb afgestyled met dat perfecte paar oorbellen of dat tijdloze horloge.

Nu heb ik een aantal sieraden die ik elke dag draag – mijn gouden zegelringen met initialen bijvoorbeeld, mijn Rosefield horloge en een aantal gelaagde kettinkjes om mijn nek. Mijn oorbellen echter, die wisselen nogal eens. Zo heb ik de ene dag enorm veel zin in statement oorbellen, maar kan het ook zomaar zo zijn dat ik voor iets subtieler ga.

Bij Mostert Juweliers weten ze wel raad met mijn moodswings op sieraden-gebied. Ik vond het nogal lastig om goede, online shop-adresjes te vinden die kwalitatief goede, gouden sieraden verkopen. Bij Mostert Juweliers hebben ze een enorm ruim aanbod, en vullen ze hun collecties steeds weer opnieuw aan.

Ik ging er shoppen voor gouden oorbellen en kwam in een earring heaven uit. Kiezen was nogal moeilijk met zoveel moois! Bij Mostert Juweliers vind je niet alleen hun eigen collectie maar ook merken als Pandora, Swarovski en Buddha 2 Buddha. Ik vind het de perfecte plek om te slagen voor een mooi cadeau (tip: het is bijna Moederdag ;-)).

Na eindeloos lang door-scrollen koos ik uiteindelijk voor prachtige, gouden doortrek-oorbellen. Deze had ik nog niet in mijn collectie. Parels verwerkt in sieraden zijn momenteel nog steeds een hele grote trend. Ik vind altijd dat de combinatie parels met goud een luxe, chique twist aan een outfit geeft. Wanneer je een witte blouse draagt met een gouden parel-oorbel zit je altijd goed.

Aan de minimalistische oorbellen hangen witte zoetwaterparels. Ze zijn volledig gemaakt van 14-karaat goud – de oorbellen zijn hierdoor duurzaam en gaan lang mee. Natuurlijk wilde ik mijn nieuwe beauties meteen in, en besloot ze te combineren met een frisse, witte look. Door mijn donkere haar komen het goud en de parels extra goed naar voren.

Doordat de oorbellen zo subtiel en verfijnd zijn, kun je ze makkelijk dragen met bijvoorbeeld verschillende, gelaagde kettinkjes. Wat vind jij van mijn nieuwe oorbellen? Welke sieraden draag je zelf op dagelijkse basis?

In samenwerking met Mostert Juweliers.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven