Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REPORT: Exclusieve merken bij Triangle PR

Als personal shopper en modeblogger word ik regelmatig uitgenodigd bij PR-bureaus. Zo ook gisteren, want ik bracht een bezoekje aan Triangle PR in Amsterdam. Hier werd ik rondgeleid door de nieuwe collecties voor de lente van it-merken als Kiro by Kim, The Rubz, Jewelry by AD en Karma of Charme. Ook heb ik een paar leuke nieuwe merkjes ontdekt die ik jullie niet kon onthouden. Triangle vertegenwoordigt de wat exclusievere merken die je niet zomaar overal tegenkomt. Maak kennis met mijn favoriete items uit de showroom;

2Kiro by Kim is een merk dat ikzelf regelmatig draag; ik heb er een prachtig, handgemaakt vest van. Deze vesten blijven jarenlang mooi en komen in de meest schitterende, rijke kleuren.

3Jullie kenden Karma of Charme waarschijnlijk wel, en ik moet zeggen dat de huidige collecties me erg aanspreken. Op hun Instagram-account spotte ik supergave snowboots à la Isabel Marant – hebben!

4Jewelry by AD is een heel mooi, verfijnd merk uit Scandinavië. Hun sieraadjes zijn vrij betaalbaar en nog van zeer goede kwaliteit ook. Met hun subtiele kettinkjes-, ringen, oorbellen en armbanden spelen ze perfect in op de huidige minimalistische trend. Ik mocht iets van Jewelry by AD uitkiezen en ging voor een roségouden, gehamerde ring die je natuurlijk snel in een outfitpost terug ziet!

5Met haar rubberen armbandjes gecombineerd met hoogwaardige details van bijvoorbeeld roségoud en Swarovski onderscheidt The Rubz zich in de sieradenmarkt. De armbandjes komen in prachtige kleurcombinaties, zoals de taupekleurige met rosé (niet op de foto) die ik mocht meenemen. Ook heeft The Rubz een mannencollectie, clutches, slippers en meer.

6Style Butler is een relatief nieuw, Scandinavisch merk dat luxe en zeer vrouwelijke collecties voert tegen een fijne prijs. Ik werd op slag verliefd op de nude kleurtjes, zachte stoffen, faux furs en beaded details.

78Zijn deze schoenen geen lust voor het oog? Ze zijn ook nog eens heel vriendelijk voor je voeten, want het voetbed in deze high heels van Sargossa is zo ontwikkeld dat je er urenlang op kunt lopen. Je kunt er zelfs een nacht op uitgaan zonder pijn onder je voeten te krijgen.

9Elliot Mann is een tassenmerk dat ik nog niet eerder had gezien. Ze maken prachtige bohemian tassen die doen verlangen naar een vakantie op Ibiza. Ik vind deze handgemaakte clutches helemaal te gek!

10Op zoek naar de perfecte, zijden cami voor onder je jasjes en gebreide truien- en vesten? Dan moet je het Nederlandse Jikx zeker even checken.

11En alweer het laatste maar misschien wel mijn favoriete merk in de Triangle-showroom: Loes Vrij. Deze ontwerpster doet het momenteel enorm goed in China door haar luxe tassen met een humoristische twist. De tassen ogen chique en komen in de meest knallende kleuren, maar daarnaast ook in tijdloos zwart-, wit en brons. Kende jij bovengenoemde merken al? En wat vond je van mijn report; vinden jullie het leuk als ik vaker een sneak peek van nieuwe collecties bij PR-bureaus geef?

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven