Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

EVENT: De Proefparade – Beauty Collection 2017

Zag je het gisteren al voorbij komen op mijn InstaStories? Ik was samen met een select groepje andere bloggers uitgenodigd voor De Proefparade – Beauty Collection 2017. Dit evenement vond plaats in het prachtige Studio 13 te Amsterdam – een geweldige, witte loft met grote ramen en een schitterende lichtinval. Van tevoren wist ik nog niet zo goed wat ik kon verwachten, alleen dat het een soort beauty speeddate was met allemaal verschillende merken.

In de loft had elk merk een eigen stand met hun nieuwe collecties uitgestald, en daarbij werd goed advies en toelichting gegeven door de aanwezige brand ambassadors. Aan het begin van je rondje kreeg je een goodiebag mee die je bij de verschillende merken kon vullen met jouw favorieten – hoe decadent. Ik begon bij Kneipp, toch wel één van mijn favoriete huidverzorgingsmerken. Ze toonden ons hun nieuwe ‘Beautiful Shape’-lijn.

Deze natuurlijke collectie bevat druiven voor een gezonde, gelifte huid zodat je beter in je vel komt te zitten. Ik kreeg de nieuwe scrub, lichaamsolie en bodylotion mee om heerlijk thuis te testen.

Marc Inbane kende ik al van hun geweldige zelfbruiners die bij mij absoluut favoriet zijn. Dit is voor mij de enige zelfbruiner die geen tot minimale vlekken achterlaat, makkelijk is aan te brengen, lang houdt en ook nog eens lekker ruikt. Nieuw bij het merk zijn de luxe geurkaarsen en een fijne nieuwe kwast met speciaal gesealde haartjes waardoor je je bruine kleurtje óók egaal in je gezicht kunt aanbrengen.

De ‘Divine Sensation’ is voor mij een totaal nieuw product. Ik ben groot fan van gezichtssprays die je in je gezicht kunt nevelen – als fixatie voor over je make-up, voor in het vliegtuig, voor op vakantie of voor een heerlijke natural glow. De eigenaresse van dit product heeft er 8(!!) jaar over gedaan om deze revolutionaire spray te ontwikkelen. Ik heb de spray op mijn handen getest en ik was enthousiast: een natuurlijke glans, een substantie vrij van schadelijke stoffen en perfect voor onderweg.

Ook mijn huid was binnen enkele seconden totaal geëgaliseerd, en het product zou zelfs moeten werken bij donkere kringen en fijne lijntjes rondom de ogen. De spray is al getest door bekende beautybloggers en nu mag ook ík hem gaan proberen, dus houd zeker mijn blog in de gaten voor een uitgebreide review.

W7 is een heel fijn budgetmerk die zeer goede remakes maakt van bekende sterproducten van duurdere merken. Zo hebben ze prachtige, betaalbare paletten voor de lippen- en ogen maar ook heuse strobing-kits, highlighter-sticks en zelfs een enorm treffende glow kit! Ook vond ik in hun nieuwe collectie perfecte matte lipsticks in de mooiste nudes. Ik heb een aantal producten mee naar huis genomen die ik zeker aan jullie ga laten zien in een review.

[show_shopthepost_widget id=”2397859″]Er was een heuse VIP-area ingericht met daarin fijne, luxe kappersproducten. In de aanwezige salon kon je plaatsnemen bij Fudge om je te laten voorzien van haaradvies. De stylist vertelde me dat ik al erg mooi, vol haar had dat niet veel meer nodig had. Wel kreeg ik een shampoo en conditioner op basis van proteïnen mee, voor wat extra voeding voor mijn droge haarpunten. Om te voorkomen dat de krullen die ik weleens maak weer zouden uitzakken kreeg ik een sterke haarlak en een hele fijne textuurspray mee.

Nog een heel leuk nieuwtje: Fudge heeft nu een speciale lijn die geweldige kleuraccenten in je haar geeft. Nadeel is dat je er heel licht haar voor moet hebben, anders pakt het pigment niet goed genoeg. Hopelijk komen ze in de toekomst ook met zulke producten voor donkerder haar!

Ik hoop dat je genoten hebt van mijn report, mocht je reviews willen zien van specifieke producten hoor ik dat natuurlijk graag! Ik vond De Proefparade – Beauty Collection 2017 erg geslaagd en vooral een hele leuke manier om merken te ontdekken.

Styled by Romy

Een gedachte over “EVENT: De Proefparade – Beauty Collection 2017”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven