Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

EVENT & LOOK OF THE DAY: Flamingo pink

In dit grauwe, regenachtige weer is een instant strand natuurlijk zeer welkom. Gisteren mocht ik naar het Kruidvat ‘Beauty and the Beach’-event komen – hiervoor had het PR-bureau van Kruidvat een deel van hun kantoor omgetoverd tot een heus strand! Compleet met zand en schelpen op de grond, parasols, een aanwezige zeemeermin, fruitige cocktails en een groot zwembad. Bij aankomst kregen we een kokosnoot met heerlijk kokoswater in onze handen geduwd.

[show_shopthepost_widget id=”2477088″]

Het event draaide natuurlijk helemaal om de nieuwe lente/zomerproducten van Kruidvat. Elk soort product had een eigen stand waarbij je van een PR-dame van Kruidvat meer te weten kon komen over de collectie. Ik ga jullie alvast verblijden met wat leuke nieuwtjes: Kruidvat lanceert een prachtige lijn met haar tools zoals een hete lucht-borstel en een dikkere krultang voor grove beach waves. Ook nieuw voor het haar zijn crèmes waarmee je je lokken een fel kleurtje kunt geven – leuk voor komend festivalseizoen!

Verder in de collectie: een vernieuwde lijn zonnebrandproducten, een aftersun mét shimmer erin, een aftersun tissue masker, een luxere lijn haarstyling-producten en een hoop zelfbruinende mousses-, sprays en lotions. Ik werd verwend en kreeg een groot deel van deze collectie mee naar huis om eens lekker te testen, dus houd mijn blog zeker in de gaten voor meer informatie. Ik wilde jullie ook nog even kort laten zien wat ik aan had! Geen camera-foto’s dit keer, maar deze persoonlijke, mobile snaps leken me ook wel eens leuk.

Mijn roze outfit paste perfect bij de aanwezige flamingo’s – ik kon het dan ook niet laten om hiermee op de foto te gaan. Ik koos voor mijn nieuwe, wijd vallende blouse van Romwe met een gekruiste V-hals. Deze roze top heeft wijd uitlopende mouwen met kanten details. Het was de eerste keer dat ik bij Romwe bestelde, maar wat ik er erg fijn aan vind is de betaalbare prijs en dat de top identiek is aan die op de foto.

Ik combineerde de blouse met een comfy, zwarte broek van Vila en mijn favoriete studded motorlaarsjes van Bronx Selectors mét glittersokken van Pinned by K. Ook heb ik mijn favoriete tas met patches weer om, die is van Stradivarius, en de pom pom shopte ik bij H&M. Ik ben benieuwd naar jouw mening over mijn look. Vinden jullie het leuk als ik vaker mobile snaps deel?

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”343879″]

Deze Outfitpost is tot stand gekomen in samenwerking met Romwe. / Fotografie door Mira Ennen en mij.

Styled by Romy

2 gedachten over “EVENT & LOOK OF THE DAY: Flamingo pink

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven