Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Frozen pastels

234567891011Cardigan & tas: Primark – Jurk: SuperTrash – Panty: Hema – Bikerboots: Sacha Shoes – Faux fur pompon: H&M – Kettinkjes: GRRRL, Jewellsshop & Accessorize – Ring: Jewelry by AD – Horloge: Casio – Armbanden: The Rubz, Costes Fashion & ModeMusthaves

Fotografie: Mauricio Plein

Gisteren gaf ik je al een digitale tour door de Triangle PR-showroom, en vandaag laat ik je zien welke prachtige sieraden ik daar heb meegekregen! Ik kreeg namelijk een supermooie armband van The Rubz, een merk dat binnen slechts een jaar tijd enorm veel verkooppunten heeft gekregen. Hun rubberen armbanden worden gemaakt in de prachtigste kleuren, zoals mijn taupekleurige. Daarnaast zitten er hele mooie details op de armbanden van bijvoorbeeld roségoud en Swarovski. De gehamerde, roségouden ring van het Scandinavische Jewelry by AD heb ik ook uitgezocht, dit is een heel tijdloos en exclusief sieraad van zware kwaliteit. Ik heb beide sieraden vandaag gecombineerd in een girly outfit, waarin ik jullie ook meteen mijn nieuwe SuperTrash-jurkje laat zien.

Op dit kanten jurkje aas ik al sinds vorig jaar, en ineens stond hij tussen de -70% sale op de site! Ik combineer hem hier met een lichtblauw vest van Primark, een comfortabele panty en bikerboots. Ik probeer in mijn outfits altijd contrasten op te zoeken, en dat heb ik hier gedaan door wat stoerdere laarsjes te mixen met een lieflijker jurkje. De Primark-tas zit de laatste tijd zo onderhand aan mijn schouder vastgeplakt; ik draag hem bij elke outfit. Natuurlijk ben ik zeer benieuwd naar jouw mening over mijn nieuwe sieraadjes én over mijn outfit! Ik wens je een heerlijke zaterdag en daarmee een fijn weekend.

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1350800″]

Styled by Romy

2 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Frozen pastels

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven