Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

INSPIRATIEPOST: Nude winter look

Trui: Mango via John Lewis – Cape: H&M – Skinny: River Island – Laarsjes: Charlotte Russe – Tas: Forever 21 – Oorbellen: Monica Vinader via Net-a-Porter – Bangles: Kate Spade via Belk – Sunnies: Dior via Farfetch – Faux fur pompon: Accessorize – Lipgloss: Smith & Cult via Bergdorf Goodman – Blush: Milani via Target – Nagellak: Ciaté via Selfridges

Met de komst van de winter verdwijnen de pastelkleuren waar ik in de zomer zo van houd, achterin mijn kast. Tóch hoeft dit natuurlijk niet het geval te zijn, want nudes– en pastels staan supermooi, gecombineerd met donkerdere kleuren als zwart-, donkerblauw en grijs. Neem bovenstaande trui, die ik al eerder bij Mango signaleerde. Deze staat prachtig op een zwarte skinny met daaroverheen een on trend cape. Deze cape scoorde ik gewoon bij H&M. Op de taupekleurige enkellaarsjes met metallic hak was ik op slag verliefd, daarom zullen ze vast wel in mijn garderobe belanden binnenkort ;-). Je outfitje is natuurlijk helemaal af met een zwarte, tijdloze tas en een faux fur pompon: de trend waar ik momenteel helemaal verslaafd aan ben.

De ‘So Real’-zonnebril van Dior staat al seizoenen lang hoog op mijn wishlist. Je nude winter look is pas écht compleet met een suikerzoete make-up; denk hierbij aan een natuurlijke glans op je lippen en een frisse blush, bijvoorbeeld deze prachtige van Milani. Wat vind jij van nude-tinten in de winter? En wat is je mening over de outfit die ik vandaag voor jullie shopte?

Shop the Nude Look[show_shopthepost_widget id=”1346572″]

Styled by Romy

Een gedachte over “INSPIRATIEPOST: Nude winter look”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven