Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Pre Fall look

⋆ Het wordt de komende dagen nog heel erg mooi weer, en ik hoop dat dit zeker nog wel even duurt. Liever geen bloedhete hittegolf meer wat mij betreft, maar rond de 25 graden vind ik prima. Kan ik al die leuke print-jurkjes nog even aan, net als mijn all white-looks en mijn favoriete rokken.

Ik moet zeggen dat ik ook wel weer toe ben aan pre-Fall items. Daar hangen de winkels langzaamaan steeds voller mee. Tijdens een rondje op Pinterest betrapte ik mezelf erop dat ik helemaal in the mood ben voor zachte vesten, luxe breisels, flared pantalons, grove boots en natuurlijk die typische herfstkleuren. Kom maar door!

Nu zijn er heel wat manieren om je zomer-items naar herfst te transformeren. Zo draag ik momenteel mijn blousejurken met western-boots eronder. Of een grof vest- of trui op een gebloemde midi-jurk. Mijn favoriete styling tip is toch wel de blazer – vooral lekker oversized van de mannenafdeling. Ik heb net een nieuwe bruine en draag hem op al mijn zomerse tops- en blouses met een vintage riem erover.

Femme Luxe stuurde me wat nieuwe items, waaronder de doorschijnende top met stippen. Eén van mijn favoriete prints aller tijden. Deze witte, mesh top heeft lange mouwen en hij valt een beetje gepoft door het elastiek in de taille. Met een mooie bh eronder is hij helemaal af. De zwarte flared jeans is ook nieuw en hier krijg ik mega veel goede reacties op.

Ik draag normaal altijd alleen rechte jeans, maar deze flared variant vind ik supermooi met western laarsjes of bikers eronder. Kan straks met een grove trui en veel gouden sieraden en nu heel leuk met een oversized blouse en een paar hakken. Ik bestelde ook nog een doorschijnende, zwarte glitter top maar die paste helaas niet mooi. Volgende keer beter, ik ben in ieder geval helemaal blij met deze nieuwe items.

In samenwerking met Femme Luxe.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven