Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Pink sheets

⋆ Ik wilde al langere tijd een update geven aan het slaapgedeelte in mijn huis. Gedeelte inderdaad, want ik woon in een klein appartement en slaap elke nacht in een vide. Mocht je niet weten wat dit is: een soort van slaapzolder die vaak boven een woon- of andere kamer ‘zweeft’. Die van mij is te betreden met een trapje en hangt boven de keuken en woonkamer.

Ik vind een vide het meest gezellige en comfortabele wat er maar is – sinds ik hierin slaap wil ik niets anders. Ik slaap elke nacht ontzettend lekker namelijk. Nu zit er wel een nadeel aan een vide soms: je bent toch wel beperkt met een wat kleinere ruimte en je moet er dus voor zorgen dat je slaapplek wat ruimer oogt.

Dat heb ik gedaan met witte muren. Ook heb ik ervoor gekozen om geen bed, maar een heel dik matras neer te leggen. Een hele grote hoop kussens en klaar! Het wegdromen kan beginnen. Wel heb ik nog een grote stoel en een nachtkastje staan. Wat ik heel erg mooi vind aan mijn vide is dat er, net als boven de rest van mijn appartement, houten balken aan het plafond zitten.

Ik wilde mijn slaapplek dus restylen en ik had geluk, want ik mocht shoppen bij Smulders Textiel! Een waar woon-paradijs als je het mij vraagt. Ze hebben namelijk álle soorten dekbedovertrekken, hoofdkussens, spreien, plaids – je kunt het zo gek niet bedenken. En allemaal even stijlvol ook nog. Om ervoor te zorgen dat je niet, net als ik, verdwaalt tussen al het moois hebben ze handige categorieën voor je.
Zo kun je zoeken op Scandinavisch of bijvoorbeeld fijne dierenprints. Smulderstextiel.nl heeft prachtige, luxueuze merken zoals Essenza, Beddinghouse en Rivièra Maison. Na lang wikken en wegen ging ik voor het Soft Pink dekbedovertrek van Beddinghouse. Een heerlijk basis-dekbedovertrek van luxueus linnen en in de meest mooie kleur roze.

Daarbij wilde ik heel graag een mooi plaid, want ik kan hier niet genoeg van hebben. Ik breng per week heel wat Netflix/Videoland-avondjes door op de bank en in bed, en dan lig ik het liefste onder een fijn dekentje. En ook staat het natuurlijk prachtig op bed. Mijn keuze viel op het Luxor plaid van Damai.

Toen ik het pakketje ontving moest alles natuurlijk meteen uitvoerig getest worden. Goedgekeurd! Ik heb nog nooit zo’n heerlijk dekbedovertrek gehad. De perfecte kleur, een heerlijk zachte, luchtige stof en enorm veel comfort. Ook het plaid is al heel wat keren gebruikt om mezelf (en de katten) in te wikkelen tijdens een film-avondje. Het roze van mijn dekbedovertrek kleurt perfect bij alle goud-, roze, wit en okergeel-tinten in mijn interieur.

In samenwerking met Smulders Textiel.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven