Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Nieuwe tops van Femme Luxe

⋆ Het was jullie misschien al opgevallen maar ik ben best wel wat kilootjes kwijt. Dit is eigenlijk geheel onbewust gebeurd en de reden erachter is ook niet echt leuk te noemen – lees: veel stress, vermoeidheid, daardoor weinig eetlust en mentaal een mindere periode. Maar ik moet zeggen dat ik me in vrijwel iedere maat prima voel. Gevolg is wel dat het grootste deel van mijn kast te ruim zit momenteel.

Ik mocht een paar nieuwe items bij Femme Luxe kiezen en ging voor onderstaande drie stuks. Namelijk een wit slogan T-shirt, een witte mesh top en een zwarte, satijnen crop top met lace up detail. Ik ben de laatste tijd erg van de T-shirts – ik draag ze vaak op een midi-rok of op een mom jeans met hoge taille en een paar hakken of dad sneakers.

Deze slogan top lijkt me perfect voor naar een festival bij een leuke animal print rok en een paar Dr. Martens. Ik heb er in deze look voor gekozen om hem bij een gestipte kokerrok te dragen. Met een paar hakken draag je de outfit heel goed door naar een borrel of cocktail na werk bijvoorbeeld.

De witte, doorschijnende top is erg mooi voor naar een etentje maar zou ik overdag onder een oversized blazer en op een jeans dragen. Erg makkelijk en fijn: er zit al een witte top onder. Deze kun je ook los dragen.

Tot slot de korte zwarte crop top: even een uitprobeersel. Ik draag nooit echt mega korte tops maar natuurlijk wel veel high waist jeans en midi-rokken. Daar staat hij echt perfect op. Toen ik hem bestelde had ik meteen een plaatje in mijn hoofd met een iets los vallende midi-rok. Deze look zou ik zo dragen naar een festival met stoere western/biker boots.

Deze items zijn best basic, maar wel allemaal met een twist en lekker zwart-wit. Altijd goed! Mijn volgende bestelling is al geplaatst.

In samenwerking met Femme Luxe.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven