Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Pink suits & white sneakers

______________________________________________

Roze blazer, roze pantalon & crossbody bag: Zara | Mustard top: My Jewellery | Oorbellen: Vintage via The Wild Babes | Kettinkjes: My Jewellery & Beadies | Horloge: Rosefield | Armbanden: Divers | Sneakers: Adidas ‘Stan Smith’ via Footway

Fotografie door Fleur

We mogen volgens mij wel stellen dat Het Roze Pak hét item van dit voorjaar is. Als enorm roze-voorvechter sta ik natuurlijk vooraan bij deze trend en stel ik jullie voor aan mijn Zara-pak. Het was even zoeken naar een goed pak, want pasvorm is bij zo’n suit natuurlijk enorm belangrijk. Gelukkig zat het jasje helemaal perfect in een maatje groter dan normaal, en ook de broek zit geweldig. Halló waanzinnige taille!

Dat zo’n pak op ontelbaar veel manieren te dragen is hoef ik jullie natuurlijk niet te vertellen. Draag hem naar je werk met een witte blouse erbij en een paar hakken, of ga voor de city look met een paar statement enkellaarsjes. Met een doorschijnende, kanten top en een sexy bralette eronder ben je klaar voor een avondje uit. Of draag hem lekker casual met een T-shirt met verwassen print – het kan allemaal.

Nu vind ik roze waanzinnig mooi staan bij okergeel, en daarom besloot ik de twee kleuren lekker met elkaar te clashen. Een witte top is ook maar zo standaard. Wél ging ik voor witte sneakers; mijn nieuwe Adidas Stan Smith’s met klittenband én hip, oranje detail op de hielen. Het was nog een hele opgave om stijlvolle, witte sneakers te vinden die een klittenband-sluiting hebben, maar bij Footway vond ik mijn nieuwe liefdes.

Het was nog moeilijk shoppen bij Footway, want ze hebben er dus echt álles. Even zwichtte ik bijna voor de nieuwste modellen van Fila, want zoals we allemaal wel weten zijn de old school sneakers momenteel helemaal terug (van nooit weg geweest). Ook vind je er de populaire Cortez-sneaker van Nike, een brede collectie aan Vans, Reebok, noem het maar op. Ben je klaar om urenlang rond te struinen tussen al het moois op sneakergebied? Dan moet je zeker bij Footway zijn.

Shop the Look

In samenwerking met Footway.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven