Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Geometrische wereldkaart in mijn woonkamer

De woonkamer is absoluut mijn favoriete plekje in ons appartement. Het is er gezellig en ik kan er echt even relaxen na een lange werkdag. Het is dan ook altijd een uitdaging om de woonkamer lekker cozy en tegelijkertijd up to date te houden. Soms heb je gewoon echt even zin om rigoureus door je woning heen te gaan en om flink te veranderen. Het schuiven met meubels is iets dat ik heerlijk vind om te doen!

Afgelopen week brak de lente natuurlijk aan, en dan ga ik altijd even goed door ons huis heen. Wat kan er weg, staat de eettafel nog wel op de goede plek, gaan we onze woonaccessoires vervangen.. dat zijn zomaar wat vragen die dan door mijn hoofd schieten. Zoals jullie wel weten houd ik enorm van lichte kleuren waardoor de woonkamer ruimtelijker lijkt. Ook het inrichten van gezellige hoekjes is helemaal mijn ding.

Vandaag laat ik jullie zo’n hoekje zien, die ik heb ingericht met een spiegel met houten lijst die we nog hadden, een gebreide poef, een schapenvachtje, een draadmand met magazines en natuurlijk mijn discobal. Die mag niet ontbreken! Zoals je ziet is het dus echt een leeshoekje geworden, waar ik misschien nog een comfortabele stoel en een lamp ga neerzetten. Om de hoek helemaal af te stylen koos ik voor mijn nieuwe, geometrische wereldkaart!

Ik vind wereldkaarten altijd super chic staan in een interieur, en al helemaal als je kiest voor een strak, geometrisch design. Afmaken met een mooie, cleane fotolijst en klaar ben je. Een wereldkaart van Wereldkaarten.nl, waar ik mijn poster vandaan heb, kan bovendien het perfecte cadeau zijn voor een echte interieur verslaafde. Het is een persoonlijk cadeau, je kunt er mooi in aangeven waar op de wereld je al bent geweest.

De wereldkaart is in verschillende designs te bestellen – wat dacht je van een marmeren of zelfs een roségouden variant? Ook kun je het materiaal van de kaart helemaal zelf kiezen. Zelfs het formaat is zelf te bepalen! Ik koos voor een poster, maar je kunt ook gaan voor hout, canvas, schoolplaat of zelfs behang. De wereldkaarten zijn goed betaalbaar en worden snel verzonden – binnen 5 werkdagen heb je ze al in huis.

Je kunt ervoor kiezen om je wereldkaart aan een ophangsysteem aan je wand te bevestigen. Misschien combineer je hem wel met verschillende andere lijsten met posters of bijvoorbeeld met leuke, ingelijste quotes! Of, wanneer je veel reist, kun je hem combineren met foto’s die je op reis gemaakt hebt. Ikzelf vind grote posters erg mooi om op de grond te zetten. Zo maken ze een ruimte optisch groter en natuurlijk gezelliger. Heb jij al een wereldkaart in huis?

In samenwerking met Wereldkaarten.nl.

Styled by Romy

2 gedachten over “Geometrische wereldkaart in mijn woonkamer

  1. Tof hoekje is het geworden! Ik had bij Mn moeder zo’n reuze wereld kraskaart. Die moet ik eigenlijk een keer ophalen want te mooi om op zolder te staan!

    1. Dankjewel babe! Ik vind het echt een toevoeging aan een interieur, het kan door zo’n kaart heel persoonlijk worden. 🙂

      Liefs

Reacties zijn gesloten.

Terug naar boven