Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Quay ‘Somerset’ sunnies

Eén van de eerste dingen die ik altijd doe zodra het voorjaar weer aanbreekt, is het checken van mijn zonnebrillencollectie. Ik heb inmiddels aardig wat verschillende modellen en zie een zonnebril ook echt als een accessoire. Mijn favoriete zonnebrillenmerk is natuurlijk Quay. Wat ik zo leuk vind aan Quay is dat hun brillen altijd geïnspireerd zijn op de allerlaatste trends uit bijvoorbeeld L.A.

Het Australische merk is een echte trendsetter en weet vaak als eerste wat er allemaal gaat komen op zonnebrillen-gebied. Hun brillen zijn lekker groot – precies waar ik van houd. Ik ben niet zo van de subtiele zonnebrillen en vind dat je met een zonnebril lekker mag shinen. De dames zonnebrillen van Quay zijn echte eyecatchers en voegen glamour toe aan je dagelijkse outfits.

Het leuke is dat Quay ook regelmatig samenwerkt met it-girls zoals bijvoorbeeld Kylie Jenner, die een eigen collectie voor het merk ontwierp. Ook dit voorjaar kunnen we weer losgaan met onze brillen, want Quay brengt weer een hoop moois op de markt. Ik was op zoek naar nieuwe sunnies voor het voorjaar en kwam uit bij Brandfield. Het shoppen vond het nog moeilijk. Brandfield heeft namelijk een vrij grote Quay-collectie met daarin voor ieder wat wils.

Ik heb al een roségouden Quay-bril en wist dat ik nu ‘iets blauws’ wilde hebben. Turquoise is met name in de zomer altijd goed en staat mooi bij een hoop huidskleuren. In combinatie met goud vind ik turquoise al helemáál mooi. Daarom is de ‘Somerset’, één van de laatste Quay-modellen, ook perfect voor mij. Behalve in blauw-goud is deze mooie bril er ook nog in Black Pink en Gold Smoke.

De ‘Somerset’ ziet eruit als een typische pilotenbril, maar dan net even iets hipper. Ik vind de pilotenbrillen van sommige andere merken net even iets te klassiek – er mag wel een leuk detail aan zitten. De glazen van de ‘Somerset’ zijn lekker groot waardoor je je een echte diva voelt. Doordat de bril zo licht van gewicht is, neem je hem makkelijk mee en draagt hij comfortabel.

Ik zie mezelf al helemaal gaan in een maxidress met sandaaltjes aan het strand of juist in de stad met de ‘Somerset’ gedragen bij een hip pak of bij een jeans met een klassieke blouse. Deze opvallende bril geeft iedere outfit een upgrade. Ik ben benieuwd wat jij van mijn nieuwe liefde vindt, en of je al bekend bent met het merk Quay!

In samenwerking met Brandfield.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven