Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Pearls & Feathers

____________________________________________________________________________

Blouse: ModeMusthaves | Rok: Ydence | Oorbellen: We are Sassy NL | Crossbody bag: Onbekend | Platform espadrilles: Superga | Kettinkjes: My Jewellery, Names4Ever & We are Sassy NL | Horloge: My Jewellery | Enkelbandje: Oh so Hip | Armbanden: HEMA, My Jewellery, Michael Kors, We are Sassy NL & ModeMusthaves

Fotografie door Fleur

Door de jaren heen merk ik dat ik steeds meer waarde hecht aan goede basics. En dan bedoel ik een tijdloos, crispy white T-shirt, een zwarte pantalon, een zwart enkellaarsje, een goede blazer en natuurlijk mag het blauwe shirt dan ook niet ontbreken! Bij mannen vind ik een blauw overhemd al onmisbaar, maar wij vrouwen kunnen er natuurlijk al helemáál goed mee uit de voeten. Ik betrap mezelf erop dat ik dit blauwe shirt meerdere malen per week draag, de laatste tijd.

Omdat ik heel erg houd van kleur en printjes, is een goede blouse een welkom item in mijn kast. Ik draag deze blauwe blouse met mijn track pants, maar ook zoals gisteren juist op een mosterdgele rok. Ik houd van combinaties die misschien niet meteen voor de hand liggen, maar die dan toch werken omdat ze zo ‘typisch jou’ zijn. En een ietwat doffe, ‘oud’ ogende kleur kun je makkelijk opfrissen met helder blauw of wit!

Gisteren droeg ik deze look tijdens een date met Fleur. Foto’s schieten en frozen yoghurt eten, that is. Ook vandaag heb ik weer een hele leuke dag voor de boeg! Vanmiddag spreek ik af met Martine in Utrecht om lekker bij te kletsen en terrasjes te pakken en daarna ga ik met vriendinnetje Gita naar het event van Hands Off My Chocolate bij Baker’s Dough in Rotterdam. Can’t wait! Wat zijn jullie plannen voor vandaag? Wat vinden jullie een onmisbare basic in een garderobe?

Shop the Look

Styled by Romy

2 gedachten over “Pearls & Feathers

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven