Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Solligne Instant Colour For Brows and Lashes + Winactie (gesloten)

Hoewel ik van mezelf donkerbruin haar heb, zijn mijn wimpers en wenkbrauwen altijd veel te licht geweest. Zonder een laagje goed zwarte mascara of een wenkbrauwpoedertje zijn mijn bijna transparante haartjes nauwelijks te zien. Het is dan ook de reden dat ik niet zo graag zonder make-up naar buiten ga, want met mijn lichte wenkbrauwen- en wimpers is mijn gezichtsuitdrukking ook minder gedefinieerd.

Ik heb mijn wenkbrauwen wel eens laten verven en heb ook wel eens wimper-extensions gehad. Beide is het erg goed bevallen, maar ja, na een paar weken moet je dan weer terug om ze bij te laten werken. Dat kan makkelijker, moeten ze bij Solligne gedacht hebben. Het merk is ontwikkeld door Nederlandse experts met meer dan 30 jaar ervaring in de schoonheidsbranche. Hun liefde voor producten van hoogwaardige kwaliteit resulteerde in een lijn handige beauty-oplossingen.

Solligne kijkt bij het ontwikkelen van hun producten naar de laatste trends- en ontwikkelingen, maar ook naar de problemen waar wij vrouwen in het dagelijks leven tegenaan lopen. Die wenkbrauwen en wimpers kunnen natuurlijk ook gewoon thuis geverfd worden! Ik kreeg de Instant Colour For Brows and Lashes toegestuurd – een handig pakketje waarmee je vanuit je luie stoel aan de slag kunt.

Het pakketje is verkrijgbaar in verschillende kleuren: kies voor Brown, Brown/Black of Black. Brown is de lichtste tint en is geschikt voor bijvoorbeeld roodharigen en blondines. Omdat mijn haar van nature vrij donker is, ging ik voor de kleur Brown/Black. Ik denk namelijk dat Brown teveel rood pigmenten bevat voor mijn huid en haar. Het verven is heel makkelijk: zorg ervoor dat je je huid goed reinigt en vrij maakt van oliën.

Wanneer de verf in aanraking komt met producten op oliebasis, wordt zijn pigment namelijk minder sterk- en regelmatig. Breng wat van de bijgevoegde, beschermende crème aan op de kwetsbare huid rondom je ogen en begin met de activator. Je brengt deze met behulp van een wattenstaafje aan op je wenkbrauwen of wimpers. Herhaal dit nog eens en zorg dat de haartjes goed nat zijn. Wacht nu 2 minuten.

Verdeel de kleurgel over het mascara-borsteltje dat je in het pakketje vindt en verdeel gelijkmatig over de haartjes. Wacht nu 30 seconden, eventueel langer wanneer je de kleur wat donkerder wilt hebben. Vervolgens maakte ik mijn wenkbrauwen schoon met een vochtig wattenschijfje en klaar! Als het goed is heb je nu mooi geverfde wenkbrauwen of wimpers.

In mijn geval heb ik 2 keer geverfd, want ik vond de kleur de eerste keer nog niet duidelijk genoeg en had wat onregelmatigheden tussen de haartjes. Met één verpakking kun je 6 keer doen, de kleur op je wenkbrauwen of wimpers blijft zo’n 2 à 3 weken zitten. Deze verf bevat geen waterstofperoxide, hoeft niet gemengd te worden en is geschikt voor de (allergie-)gevoelige huid.

Voor iedereen die bang is om thuis aan de slag te gaan met zijn of haar wimpers en wenkbrauwen: met Solligne kan er niets fout gaan. De verf is ontzettend gebruiksvriendelijk en geeft een natuurlijk kleurresultaat af. De kleur Brown/Black heeft een beetje een koele, assige ondertoon en is daarom perfect voor mij. Mocht je tóch een beetje hebben geknoeid op je huid of is je verf toch een beetje te dik aangebracht? Geen probleem, de kleur wordt iets subtieler na een dagje of 2.

Ik ben erg blij met mijn subtiele maar toch duidelijk aanwezige wenkbrauwen. Mijn gezicht ziet er ook zonder make-up ineens veel sprekender uit, en ‘s morgens hoef ik alleen even mijn wenkbrauwen in model te kammen en ze iets op te vullen met een potloodje of een klein beetje poeder.

Omdat ik graag één van mijn lezeressen of volgers blij wil maken met zo’n zelfde pakketje, hebben Solligne en ik een winactie opgezet! Dit is wat je moet doen om kans te maken:

• Laat een leuke comment achter onder deze blogpost of onder mijn speciale Facebook– of Instagram post. Waarom wil jij graag winnen? Of maak je wellicht iemand anders blij met dit pakketje?
• Extra kans maak je natuurlijk als je mij en Solligne volgt op Instagram en/of liket op Facebook

De winnaar zal persoonlijk bericht krijgen, vergeet dus niet je account op openbaar te zetten of je mailadres duidelijk achter te laten. Good luck babes! Mocht je Solligne Instant Colour For Brows and Lashes nu meteen zelf willen kopen, dan kan dat bij oa. Douglas.

In samenwerking met Solligne / Deze post bevat gekregen producten.

Styled by Romy

2 gedachten over “Solligne Instant Colour For Brows and Lashes + Winactie (gesloten)

 1. Daar hoef ik niet lang over na te denken,
  Ik zou mijn dochter graag gekleurde wimpers en wenkbrauwen met Solliggne willen schenken.

  Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
  Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

  Iedere vakantie en ieder vrij uur,
  Gaat zij voor de dieren door het vuur.

  Harde wind, sneeuw of regen,
  Niets of niemand houdt haar tegen.

  In ons dorp, op de kinderboerderij,
  Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

  Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
  Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

  Ik waardeer dit enorm van haar,
  En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

  Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
  Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.

  (Geliket & gedeeld)

 2. Wauw ik lees hoe makkelijk dat het gast en denk dan waarom heb ik dit nog nooit gezien. Ik doe heel erg graag mee! Soms denk ik had ik sommige bloggers maar eerder ontdekt. Dan had ik al veel eerder heerlijke geurtjes, make-up etc ontdekt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven