Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Bloom baby, bloom

Vandaag show ik jullie de outfit die ik van het weekend droeg tijdens een dagje rondstruinen met mijn vriend in Utrecht. Omdat we beide best wel drukke schema’s hebben, was het eigenlijk best alweer een tijdje geleden dat we samen iets leuks hadden gedaan.. oeps. We besloten om lekker door ‘onze’ stad te gaan wandelen en vonden dit schattige straatje waarbij ik meteen even helemaal weg droomde.

De setting van deze straat past natuurlijk perfect bij mijn outfit! Ik droeg mijn nieuwe, floral print maxidress van ModeMusthaves. Voor mij dé perfecte jurk omdat hij dus lange mouwen heeft – dan hoef je er geen jasje op te dragen! Verder zit hij heerlijk comfortabel, krijg ik er een instant romantisch gevoel door en hoef je niet meer na te denken over welke top nu bij die ene rok staat. Je outfit is meteen af.

Ik vind de maxidress de perfecte jurk voor het najaar. Je kunt zo’n lange, romantische jurk het hele jaar door dragen, maar in de herfst is hij natuurlijk prachtig met een paar enkellaarsjes en een grof gebreid vest of juist een stoer motorjack. Hoewel we momenteel nog volop in de zomer zitten (dat valt niet aan het weer te zien, maar goed), kan ik het niet laten om al te beginnen aan het plannen van mijn herfstgarderobe.

Van die typische rijke herfstkleuren, oversized vesten, overknee boots, seventies style print jurkjes en cozy truien krijg ik het letterlijk en figuurlijk helemaal warm. De herfst is mijn favoriete seizoen en dan vooral vanwege de kleding! Dat is dan ook de reden dat ik al lang voor de herfst mijn wishlist klaar heb liggen. Ik spit mijn favoriete online shops van begin tot eind door en klik mijn virtuele winkelmandje helemaal vol.

Omdat ook ik helaas geen oneindig budget heb en mezelf af en toe echt wel moet dwingen om keuzes te maken, ben ik maar wat blij dat sommige webshops kortingscodes hanteren. Daarmee wordt het online shoppen toch wel een heel stuk leuker! Bij E-kortingscode weet je in ieder geval zeker dat je geen enkele korting mist. Dankzij hun ledencollectief zorgen zij namelijk voor besparing op aankopen bij de leukste online shops:

Kortingscode Tommy Hilfiger
Kortingscode Zalando
• Kortingscode Hunkemöller
• Kortingscode Urban Outfitters
Kortingscode Hema
• Kortingscode Bol.com

Zo komt dat ene, toch best wel prijzige gebreide vest of die luxe winterjas ineens een heel stuk dichterbij. Ikzelf vind kortingscodes tijdens het online shoppen onmisbaar. Ze kunnen je een lekker bedrag laten besparen of je kunt een kortingscode inzetten voor gratis verzending. Ik ben in ieder geval helemaal om! Gebruik jij weleens kortingscodes tijdens het shoppen, en kende je E-kortingscode al?

Shop the Look

In samenwerking met E-kortingscode.

Styled by Romy

2 gedachten over “Bloom baby, bloom

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven