Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Pamela_rf for Hunkemöller

Weet je wat ik het allerleukste vind aan vrouw zijn? Dat wij onszelf kunnen uitdrukken door middel van mooie lingerie. Ik zie het als een soort verlengstuk van mezelf. Hoewel iedereen dat natuurlijk voor zichzelf mag bepalen, kan ik er eerlijk voor uitkomen dat ik nóóit boring underwear draag. Ik beschouw het als een soort geheim, iets dat onder mijn dagelijkse outfits zit en waar alleen ikzelf vanaf weet.

Je kunt lingerie natuurlijk inzetten om te verleiden. Maar ook om jezelf op een off-day beter in je vel te laten voelen. Ik voel me nóóit onzeker wanneer ik een goeie set onder mijn kleding draag. Waarvan je weet dat je er gewoon to die for in uitziet. Ik ben dan ook compleet verslaafd aan lingerie en heb lades vol. Het helpt hierbij ook wel mee dat ik sinds een tijdje Hunkemöller Ambassador ben.

Het is natuurlijk een voorrecht om je favoriete merk te kunnen uitdragen. Vooral omdat er telkens weer geweldig mooie collecties uitgebracht worden. Voor dit najaar was het weer de beurt aan blogger Pamela Reif. Deze tweede collectie van haar hand bestaat uit romantisch kant – dit komt in vrijwel elk item terug. De stoffen zijn vooral zacht en vloeiend en laten je op en top vrouw voelen.

Ikzelf vind het vooral heel spannend om mijn lingerie met dagelijkse day wear te dragen. Door bijvoorbeeld een grof gebreide trui te dragen waar heel subtiel een stukje kant tussenuit piept. Of een clean, white T-shirt met daaronder een mooie bralette. Doordat Pamela haar kleurengebruik zo neutraal heeft gehouden (ze gebruikt vooral zwart, peach en kaki) weet ik zeker dat er voor iedere vrouw iets tussen zit.

Er zitten natuurlijk beha’s, bodies en bralettes in de collectie, maar ook prachtige, comfortabele nightwear. Ik kreeg een heel mooi, zwart setje bestaande uit een hoger uitgesneden broekje met kanten details en een bralette. Ik heb niet bepaald kleine borsten, dus ik vond een bralette wel spannend omdat het natuurlijk vaak nul steun biedt. Maar in deze ‘Aurora’ bralette voel ik me juist heel vrouwelijk. Dat komt natuurlijk ook door het zachte, comfy stofje.

Dan die prachtige, nude ‘Satin Rapture’ kimono. Heb je het kanten detail op de rug al gespot? Hier zou je toch het liefste de hele dag in rondlopen. Het is geen geheim dat de herfst mijn absolute favoriete seizoen is. Er gaat voor mij niks boven een herfstavond thuis, kaarsjes aan, dekentjes op de bank en vooral: lekker cocoonen en series kijken. En hoewel het dan heel aantrekkelijk is om weg te duiken in een grote onesie of een oversized pyjama, voel ik me net even wat sexyer in een goede set en een kimono.

De sieraden die ik op de foto’s draag zijn van Ysecream. Een heel leuk, Nederlands merkje met de aller-schattigste, handgemaakte sieraden. Denk hierbij aan veel goud, zoete pastels en veel initial sieraden. Ook zie je in hun huidige collectie veel sterretjes terug, love it. Ik mixte verschillende, verfijnde kettinkjes-, ringen, oorbellen en armbandjes met elkaar voor een persoonlijke look.

In samenwerking met Hunkemöller & Ysecream.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.