Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Gepersonaliseerde sieraden van oNecklace

Fotografie door Fleur.

Grote kans dat jij oNecklace nog niet kent. Toch is het merk wereldwijd al best wel bekend. Bij oNecklace specialiseren ze zich in ID jewelry en dat is natuurlijk nog steeds een enorme trend. Ik kan niet zonder mijn sieraden met initialen en het spreekt me hierbij heel erg aan dat je er een outfit meteen heel persoonlijk mee kunt maken. Zo heb je natuurlijk ringen, kettinkjes en armbanden met namen, initialen of zelfs sterrenbeelden.

oNecklace werd al gespot in de Britse Vogue en in de mega populaire serie Pretty Little Liars. Ik kreeg een mailtje of ik mijn favoriete sieraden wilde kiezen en er een end of Summer styling post mee wilde maken. Daar kon ik natuurlijk geen nee op zeggen! Iedereen in mijn omgeving (en daarbuiten) weet dat ik een complete sieraden-verzameling heb en dat ik mezelf elke dag compleet behang met allerlei moois.

Met sieraden kun je natuurlijk ontzettend veel variëren. Zo draag ikzelf kettinkjes in verschillende lengtes onder elkaar, draag ik meerdere ringen aan één vinger of aan één hand en kun je natuurlijk meerdere oorbellen en armbanden met elkaar mixen. En je hoeft natuurlijk totaal niet alles in één kleur te dragen. Juist het mixen van goud en bijvoorbeeld roségoud is ontzettend mooi.

Ik heb gekozen voor een initial necklace en een zodiac necklace. Ik ben nogal astrologisch aangelegd en ik ben enorm gefascineerd door sterren en de verschillende sterrenbeelden. Zelf ben ik een schorpioen en mijn persoonlijke karakter klopt hier echt enorm mee. Ik koos voor een goudkleurig kettinkje met munt waarin het teken van mijn sterrenbeeld gegraveerd staat. Je kunt kiezen voor verschillende soorten kettingen-, kleuren en lengtes.

Ik besloot ervoor te kiezen om mijn ketting te mixen met een ander exemplaar met daarin de letter R. Dit is natuurlijk ook een ontzettend mooi cadeau voor iemand die jarig is, of gewoon, zomaar, voor een goede vriendin. En misschien neem je niet je eigen letter, maar de voorletter van je lover, moeder, kind of zelfs huisdier :-).

Je kunt bij oNecklace ook heel goed terecht voor mooie ringen met bijvoorbeeld een initiaal, oorbellen, armbanden en meer moois. Ik twijfelde heel erg en ga denk ik alsnog een letter R-ring shoppen. Het allermooiste bij layered necklaces vind ik een top die wat lager is uitgesneden. Ikzelf koos voor een kanten blouse van Zara, maar wat ik ook ontzettend mooi vind is om een basic wit T-shirt met de sieraden op te spicen.

Ik ben benieuwd naar jouw mening over gepersonaliseerde sieraden. Misschien heb je ze zelf ook wel!

In samenwerking met oNecklace.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven