Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Black patent boots

______________________________________

Fotografie door Fleur

Ineens staat de herfst voor de deur, en zien we de bomen door het bos niet meer (leuke woordgrap). Er zijn elk seizoen zo ontzettend veel trends dat het soms lastig is om eruit te pikken wat voor jou werkt. Al wekenlang spit ik al mijn favoriete modebladen- en sites af naar mijn favoriete trends voor dit najaar. Om er vervolgens achter te komen dat een aantal trends eigenlijk heel tijdloos zijn!

Ik heb het niet alleen over de luipaardprint die we dit seizoen in ontelbaar veel verschillende gedaanten voorbij zien komen, maar ook over patent leather oftewel: lakleer. Dit is een trend die eigenlijk nooit verdwijnt. Een hele makkelijke manier om jouw herfstgarderobe op te spicen is het kiezen van een goede, statement schoen. Met een nieuw paar schoenen kun je namelijke elke look transformeren.

Nu ben ik niet zo van saaie, nietszeggende schoenen en zie ik een paar overknee boots of een opvallend enkellaarsje echt als een verlengstuk van mijn outfit. Met de juiste schoen kun je jouw persoonlijkheid laten spreken of juist een knipoog aan een look toevoegen. Deze lakleren enkellaarsjes van het Scandinavische Billi Bi Copenhagen zijn de perfecte laarsjes voor onder elke herfst-outfit.

Door het glanzende lak zijn ze juist heel speels, en ook makkelijk te stylen met een wat mattere stof. Wat dacht je bijvoorbeeld van een grof gebreid vest straks? Ze kunnen natuurlijk onder elke broek-, rok of jurk. De spitse neus maakt de laarsjes heel elegant en de hakhoogte is net comfortabel genoeg om er een hele dag op te kunnen lopen. Ik droeg mijn nieuwe aanwinsten, besteld via De Schoenenfabriek, in een hele tijdloze outfit.

Wanneer je zo’n laklaarsje draagt onder bijvoorbeeld een wat langere rok met een blouse erin, kun je ze heel makkelijk van werk naar bijvoorbeeld een vrijdagmiddag-borrel dragen. Met je favoriete accessoires maak je het dan helemaal af. Wat vind jij van mijn outfit en nieuwe laarsjes? Ik wens je een heel fijn weekend!

In samenwerking met De Schoenenfabriek.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven