Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Mint pleated skirt

______________________________________________

T-shirt met citroen: Jake’s Fashion | Midi-rok met plooien: H&M Trend | Rieten mandje: Dille & Kamille | Goudkleurige sandalen: Sacha | Kettinkjes: Beadies & Bacon & Coconuts | Horloge: Rosefield | Armbandjes: Divers

Fotografie door Fleur

Afgelopen maandag ging ik met Fleur naar de Botanische Tuinen in Utrecht. Ik vind dat altijd een heerlijke plek omdat ik er ultiem tot rust kom. Ik voel me meteen ontspannen te midden van alle mooie planten en bloemen. We besloten er ook wat fotootjes te schieten, want het is natuurlijk het perfecte decor voor mooie looks. In de cactustuin show ik jullie wat ik het liefste draag op een warme dag.

Natuurlijk wil je er dan ook een beetje comfortabel uitzien, maar het is niks voor mij om me in tropisch warm weer heel bloot te gaan kleden. Daarom laat ik graag een subtieler stukje arm en been zien. Ik draag hier een comfy T-shirt met citroenprint van Jake’s, en besloot deze op te knopen om mijn taille meer te accentueren. De rok kreeg ik van mijn moeder – ze vond het typisch een rok voor mij en shopte hem bij H&M Trend.

Mocht je de rok ook willen, hij komt uit de huidige collectie en is nog steeds te koop. Met wat subtiele, goudkleurige sieraden, een rieten mandje (Dille & Kamille) en mijn roségouden hakken topte ik de look af. Wat draag jij het liefste bij warm, tropisch weer? Fijne zondag, babes!

Shop the Look

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven