Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Leuke dingen om te doen als het warm is

Wat doe je als de temperaturen ineens stijgen en je je garderobe weer door moet spitten naar dat ene leuke jurkje? Je kunt natuurlijk met een kleedje op het strand neerploffen of met een goed boek in het park gaan liggen. Maar er is natuurlijk zoveel meer. Ik zette op een rijtje wat ik nou het allerleukste vind om te doen als het mooi, warm weer is. Misschien heb jij er ook wel wat aan!

Shooten aan het strand
Als Hunkemöller Ambassador schiet ik regelmatig nieuwe bikini’s- en badpakken. Waar doe je dat nu beter dan aan het strand? Mocht jij geen blogger zijn dan is nu natuurlijk de tijd om mooie foto’s van jezelf te maken. Trommel een vriendin op, hang de leukste setjes klaar en schiet mooie foto’s. Ziet je Insta feed er ook meteen weer goed uit.

Huur een fiets
Dit is dus de toeristische kant van mij, want fietsen is echt zoiets waar ik enorm blij van word bij warm weer. Lekker op de fiets springen en langs leuke plekjes rijden. Of je gooit je fiets in de auto en rijdt naar een strandje. Eenmaal daar kun je prachtige routes door de duinen fietsen. Ook op vakantie of bijvoorbeeld in een leuke, onbekende stad hier in Nederland huur ik graag een fiets.

Of wat dacht je van fietsen langs de Instagram-proof bollenvelden? Ik heb helaas geen goede, eigen fiets. Daarom ben ik momenteel op zoek naar een fijn model, maar ik ben er nog niet helemaal uit wat er nu bij mij past. Of het nu een stadsfiets, meer een E-bike of juist een wat meer sportieve racefiets is – hij moet gewoon lekker rijden. Oh, en er een beetje stijlvol uitzien graag.

Spit je zomergarderobe door
Je herkent het vast wel: ineens is het mooi weer en kan je winterse, warme kleding weer terug in de kast. Maar hoe bereid je je kledingtechnisch voor op het plotselinge, goede weer? Bij mij werkt het altijd om aan het begin van de week setjes te maken. Ik bekijk mijn agenda en check wat er allemaal op de planning staat deze week: events, meetings, picknicks, dates, stranddagjes..

Op basis daarvan hang ik voor elke dag een setje of een bepaald kledingstuk klaar. Hoef je op de desbetreffende dag alleen nog maar wat af te stylen. Hang je schoenen of tas er alvast bij of, nog beter, hang alles klaar op een los kledingrek. Scheelt je zoveel stress!

Fruitwater maken
Als ZZP’er werk ik vaak thuis, vaak helaas ook op warmere dagen. Op dat soort momenten zet ik altijd een grote kan- of tap ijskoud water neer. Lekker vullen met ijsblokjes en vooral met vers gesneden fruit. Mijn favorieten: citroen-munt en appel-peer-framboos.

Huur een sloep
Dit kan natuurlijk super romantisch met je lover, maar ook leuk met een groep vriendinnen. Koelboxje met hapjes en drankjes mee, speakers en klaar ben je. Mocht je het wat actiever willen maken dan kan je ook kiezen voor een waterfiets. Maargoed, sportief is niet zo mijn ding, haha.

Bezoek de Botanische Tuinen
De terrasjes zitten vol en aan de stranden zijn geen plekjes meer te bemachtigen. Ik ga regelmatig naar de Botanische Tuinen in Amsterdam of in mijn woonplaats Utrecht. Voor fotoshoots, maar ook om lekker te ontspannen en te genieten van al het moois. Een echte tip, want bij mooi, heel warm weer is er bijna niemand te bekennen.

Boek een mini-stedentrip in eigen land
Je kunt natuurlijk een weekendje weggaan, maar ook doordeweeks is er genoeg te doen. Boek dat ene luxe hotel als cadeautje aan jezelf, of ga voor een wellness-hotel compleet met spa en massages. Ik ben laatst naar het prachtige Pulitzer-hotel geweest en ik vind dat echt een absolute aanrader.

In samenwerking met Matrabike.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven