Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

Mijn interieur wishlist voor de zomer

Omdat ik mijn interieur heel graag een make-over wil geven, leek het me leuk om mijn verlanglijstje met jullie te delen. Ik heb al met mijn vriend besproken dat we echt een zomerse look willen. Nog meer lichte kleuren op de muren, meer (tropische) planten in huis, gebruik van rotan en bamboe, en wat ik ook heel erg mooi vind is het Marokkaanse stijltje.

Denk daarbij aan bijvoorbeeld de typische kussens met pailletten, mooie velours kussentjes, poefjes, en ik wil graag ook nog een groot kleed dat eruit ziet alsof het van een marktje in Marrakesh komt. We hebben nu een donker taupekleurige muur bij onze zithoek, en daar ben ik echt gewoon klaar mee. Ik heb wat mooie woonaccessoires voor je op een rijtje gezet, waarbij vooral veel goud, wit, off white en geel te zien is.

Dit kun je dan ook weer mooi aanvullen met lekker veel kamerplanten. Helemaal gezellig! Ik heb al een week in juli vrij geblokt om ons huisje volledig aan te pakken. Natuurlijk is het dan het handigste om bij de basis te beginnen. Een frisse kleur op de muren, misschien wil ik wel nieuwe plinten, en zelfs mijn ramen mogen wel wat mooier worden gedecoreerd met lichte vitrage.

Daarna is het tijd voor mijn favoriete onderdeel – woonaccessoires! Ik kan niet wachten om te shoppen voor luxe geurkaarsen (Le Labo heeft heerlijke geuren), goudkleurige, tropische decoratie (De Bijenkorf & Sissy Boy) en zelfs onze lelijke, saaie prullenbak mag van mij wel vervangen worden door een hippe, pastelkleurige Brabantia. De bezem gaat er flink doorheen bij ons!

In samenwerking met Brabantia.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven