Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Zo combineer ik mijn Cut-Out boots

Hi fashionlovers, vandaag heb ik weer een nieuwe outfitpost voor jullie klaarstaan! Het herfstweer is nu echt op komst, de temperatuur daalt en aan regen ontbreekt het ook niet. Tijd voor mij om mijn herfst proof sets uit de kast te trekken! Ik draag vandaag een waterfall jasje in een mooie nudekleur van Loavies. Het jasje is gemaakt van faux suède, dit geeft een heel zacht en soepel effect. Onder mijn jasje draag ik een zwarte, zijde-achtige top van Very by Vero Moda. De zwarte midi-rok die ik vandaag draag, kocht ik bij H&M in de sale. Echt een supermooie en tijdloze aankoop!

Bij zo’n rok vind ik het altijd mooi om het accent op mijn taille te leggen met een dun ceintuur, deze is van H&M. Onder mijn outfit draag ik mijn nieuwe cut-out boots van Sacha Shoes, die je vast al vaker voorbij hebt zien komen op mijn social media. Ik ben namelijk helemaal verliefd op deze motorlaarsjes, en geef je vandaag wat tips over hoe jij zulke cut-out boots ook kunt combineren!

23Om te beginnen vind ik zulke stoere laarsjes altijd supermooi om een vrouwelijke outfit mee in balans te brengen. Deze laarsjes geven een stoere draai aan een ladylike outfit. Daarom vind ik het altijd erg mooi om ze onder bijvoorbeeld een sexy jurkje, leren rok, pencil skirt of midi-rok te dragen. Ben je niet zo van de rokjes en jurkjes, draag ze dan eens onder een stoere, zwarte, ripped skinny of onder leren shorts. Deze cut-out boots, al meerdere seizoenen mega populair onder fashionbloggers, draag ik nu nog gewoon met blote benen. Maar straks kun je ze met een dikke maillot of juist tikkeltje doorschijnende panty dragen.

56789Cut-out boots staan bekend om hun uitgesneden zijkanten, daardoor is er automatisch een stukje blote enkel zichtbaar en dit werkt optisch verlengend. Daarom kun je ze ook perfect combineren met bijvoorbeeld een nonchalant boyfriend spijkerbroekje, of juist onder een mooie pantalon. Ook een leren broek staat prachtig in combinatie met deze boots. Let er bij het stylen van je outfit op, dat je speelt met verschillende materialen en texturen. Zo houd je je look interessant en eigen. Ik heb bijvoorbeeld een zacht aanvoelend jasje gecombineerd met een glanzende top, en een rok van een wat stijver materiaal. Het leer van de laarsjes staat daar mooi bij.

1012Ik heb mijn outfit afgestyled met mijn favoriete sieraden, namelijk mijn layered kettinkjes met gouden muntjes van Costes Fashion en Accessorize. Ook draag ik mijn all time favorite horloge van Naf Naf, mijn lievelings-armbandjes en mijn nieuwe oorbellen met kwastjes van H&M.

13Ik zou het superleuk vinden om jouw mening over mijn outfit te horen, en ben ook erg benieuwd naar wat je van de cut-out boots-trend vindt.

Foto’s: Mauricio Plein

Waterfall jasje: Loavies – Top: Very by Vero Moda – Rok, oorbellen & riempje: H&M – Tas: Primark – Motorlaarsjes: Sacha Shoes – Kettinkjes: Costes Fashion & Accessorize – Horloge: Naf Naf – Armcandy: 4EverwithEveryone, Fashion by Fleur, Pracht, ModeMusthaves & Costes Fashion

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”992236″]

Styled by Romy

Een gedachte over “LOOK OF THE DAY: Zo combineer ik mijn Cut-Out boots”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.