Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

INSPIRATIEPOST: I Would love to wear this Bohemian Fall Outfit

Fringe coat: J.O.A. – Tuniek & rok: Zara – Hoed: Gat Rimon – Tas: Cat of Fashions – Enkellaarsjes: Topshop – Limited edition oogschaduwpalet: Chantecaille – Bangles: Michael Kors & House of Harlow 1960

Hi fashionlovers, een nieuwe week starten we natuurlijk met de nodige dosis outfit inspiratie. Ik maak er geen geheim van dat ik de ultieme Fall lover ben, helemaal vanwege de geweldige herfstkleuren die op dit moment in de winkels hangen. Begin september heb ik mijn personal shopping weer opgepakt, en heb ik al heel wat klanten blij gemaakt met een nieuwe Fall wardrobe. Ook mijn eigen kast mag er nu aan geloven! Ik ben druk bezig met het samenstellen van een herfst-wishlist vol met catwalk waardige items. In de herfst draag ik het liefste een rijk kleurenpalet van tinten als bordeauxrood, plum, camel, beige- en andere aardetinten. Wanneer je deze prachtige kleuren in laagjes met elkaar combineert, ontstaat jouw ultieme luxe herfstlook.

Vandaag heb ik voor jullie een outfit samengesteld die ik meteen zou willen dragen. Te beginnen met een camelkleurige fringe coat; een musthave item deze herfst. Hieronder zou ik deze tuniek/jurk van Zara dragen, maar dan als top. Stop hem nonchalant in deze corduroy-rok die ik ook bij Zara vond. Je outfitje style je af met stevige, bordeauxrode Topshop-laarsjes en een mooie, bijpassende tas in dezelfde kleurtint. Voor dat ultieme seventies-gevoel draag je natuurlijk een hoed bij je outfit. Ideaal ook in het regenachtige herfstweer! De luxe bangles van Michael Kors en Nicole Richie’s House of Harlow 1960 maken je look helemaal af, net als het prachtige oogschaduwpalet.

Ik ben heel benieuwd naar jouw mening over deze herfstoutfit, en hoor graag van je wat jij zelf het liefste draagt in de herfst! Ik wens je een hele fijne maandag.

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”988221″]

Styled by Romy

3 gedachten over “INSPIRATIEPOST: I Would love to wear this Bohemian Fall Outfit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven