Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Zaful Pre-Fall outfit

0zaful20zaful30zaful40zaful50zaful60zaful7Jurk & choker: Zaful

Fotografie: Romy van der Lek

Heerlijk die warme temperaturen, maar ze zijn niet bepaald bevorderend voor onze najaarsgarderobes. Er hangen al zulke mooie items in de winkels, maar mijn mood staat er nog niet naar om ze te shoppen. Tot de herfst écht aanbreekt, zul je mij dus zien in mijn favoriete pre-Fall looks. De webshop Zaful kende je vast al, want menig modeblogger wordt de laatste tijd gesignaleerd in items van deze zeer betaalbare shop. Je kunt hier een complete outfit samenstellen volgens de laatste trends tegen een heel fijn prijsje. Dat is precies wat ik ook gedaan heb, want ik ging voor deze midi-jurk in de perfecte pre-Fall kleur. Daarbij shopte ik ook meteen een wrap choker.

Ik besloot de jurk te combineren met witte sneakers, omdat ik altijd vind dat een witte sneaker een opvallende jurk wat meer kan downdressen. Sieraden erbij, een mooie fishtail-vlecht en klaar ben je. Mocht je na het zien van deze prachtige jurk ook bij Zaful willen bestellen, dan kan ik je dat zeker aanraden. De jurk en de choker zijn beide van prima kwaliteit en komen goed overeen met de foto’s op de webshop. Mijn pakketje was na een week bij mij thuis. Wat vind jij van de look? Heb je weleens bij Zaful besteld?

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1936855″]

Deze Outfitpost is tot stand gekomen in samenwerking met Zaful.

Styled by Romy

3 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Zaful Pre-Fall outfit

  1. Wat een mooie en aparte jurk! Vooral de kleur is erg mooi en staat goed in combinatie met de witte sneakers. Voor mij mag het nu ook wel eens wat meer herfstweer worden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven