Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Etos ‘Sensitive’-primer, Ultra light-foundation, Beautiful blush & Make-up fixing spray

0etos2Als Etos Friend krijg ik maandelijks nieuwe beautyproducten- en make-up voorgeschoteld om mijn eerlijke, ongezouten mening over te geven aan mijn lezers en volgers. Vandaag laat ik je 4 producten zien waarmee je een flawless make-uplook kunt creëren die de hele dag goed zou moeten blijven zitten. Benieuwd naar mijn tips & tricks voor long lasting make-up? Lees dan snel verder!

0etos30etos4‘Sensitive’-primer – €5,99
Ik moet eerlijk zeggen dat ik al jarenlang geen primer meer gebruik, omdat ik het geen toevoegende waarde voor mijn make-up vind. Met een goed poeder is mijn make-up namelijk ook prima gefixeerd. Maar met een primer kun je je make-up, en dan vooral je foundation, er veel beter en gladder uit laten zien. Ook verkleint een primer zichtbare poriën en strijkt hij lijntjes glad. Deze primer van Etos heeft een inhoud van 20 ml en is uitermate geschikt voor de normale tot gevoelige huid. De substantie van dit product is wit, voelt aan als een gel en smeert erg makkelijk op de huid. Hij zorgt er zeker voor dat ik mijn foundation nog makkelijker kan aanbrengen, en zorgt voor een subtiel glowy maar licht mat effect op de huid.

0etos50etos6Ultra light-foundation – €6,99
Deze foundation van Etos heeft een inhoud van 30ml en een ultradunne textuur die onzichtbaar op de huid zou moeten liggen. Waar Etos goed aan heeft gedacht, is de formule met toegevoegde SPF 15 die draagt als een tweede huid, en deze formule zou moeten zorgen voor een natuurlijk ogende, matte huid. De textuur van deze foundation vind ik zeer prettig; hij voelt zacht aan en smeert makkelijk uit met bijvoorbeeld een foundationkwast. Wat me wel opvalt is de vrij olieachtige textuur, die ik voor mijn huid op zich prima vind, maar die naar mijn mening voor een vettere huid minder geschikt is en ook wel iets begint te glimmen gedurende de dag. Wel oogt de foundation heel natuurlijk op mijn gezicht en heeft de kleur ‘Ivory’ de perfecte, lichte kleur voor mijn huid, met een gele, koele ondertoon.

0etos70etos8Beautiful blush – €3,99
Met de Etos Beautiful blush creëer je een natuurlijke, frisse en gezonde blos. Er zitten 6 verschillende kleuren in de vaste collectie, en ik kreeg de kleur ‘Pretty Peach’. Normaal gesproken gebruik ik geen perziktinten op mijn gezicht, maar liever de wat koelere, oudroze kleurtjes. Deze blush met een inhoud van 8g brengt makkelijk en vooral zacht aan op de huid, en is perfect op te bouwen naar een donkerdere kleur. Het perzikkleurtje staat eigenlijk verrassend goed op mijn lichte huid en blijft de gehele dag zitten. Ik zou dit product vooral gebruiken als ik een iets bruiner kleurtje in de zomer heb, want ‘s winters grijp ik toch sneller naar een minder warm gekleurde blush.

0etos9Make-up fixing spray – €4,99
Fixing spray wordt ook wel setting spray genoemd in de visagie-wereld. Het is een populair product dat gebruikt wordt om make-up de gehele dag te laten blijven zitten. Je nevelt de spray gemakkelijk een paar keer vanaf een afstandje over je gezicht om je make-up perfect te fixeren voor de rest van de dag. Wat ik fijn vind aan deze spray met een inhoud van 75ml, is dat mijn make-up er veel natuurlijker uit ziet na het aanbrengen hiervan. De nevel van de spray zorgt ervoor dat make-up er minder poederig en onnatuurlijk uitziet, en geeft mijn gezicht een licht glanzend effect. Het valt me op dat dit product ervoor zorgt dat mijn huid minder snel vettig wordt – ideaal op deze warme dagen!

Heb jij al eens een of meerdere van bovenstaande producten uitgetest of gebruikt? Wat vind je van de eigen merk-producten van Etos, en hoe zorg jij ervoor dat je make-up de gehele dag blijft zitten? Ik ben benieuwd!

Deze Review is tot stand gekomen in samenwerking met Etos.

Styled by Romy

Een gedachte over “REVIEW: Etos ‘Sensitive’-primer, Ultra light-foundation, Beautiful blush & Make-up fixing spray”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven