Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Vintage Dress

234567Jurk: Vintage via Episode Utrecht – Ceintuur: Bijou Brigitte – Sandaaltjes: Zara – Tas: : Raved Musthaves – Kettinkjes: Jewellsshop, Accessorize & Bijou Brigitte – Horloge: Naf Naf – Armcandy: Bijou Brigitte, ModeMusthaves & Costes Fashion  Cocktail Dress: Fabprom  U part wigs: addcolo ,  prom dresses : queenofvictory

Foto’s: Marianne van Schoonhoven-Lampers Fotografie

Hi fashionlovers, we beginnen de week met een nieuwe outfitpost. Ik draag hier mijn vintage jurk die ik korte tijd geleden nog bij Episode in Utrecht scoorde; een winkel waar ik heel graag shop en inspiratie opdoe. Met de huidige modetrends van nu, lees kort, korter kortst, veel cropped tops, korte broekjes en (naar mijn mening) te blote kledingstukken, vind ik vintage winkels soms een verademing. Deze jurk met práchtige blauwtinten hing letterlijk op mij te wachten aan een rekje middenin de winkel. Ken je dat gevoel, dat je een kledingstuk past, en alles klopt? Dat had ik met deze jurk.

Het fijne aan mijn vintage pareltje is dat hij op zoveel manieren te stylen is. Ik draag hem casual met sneakertjes en een spijkergilet, tijdens een avondje uit met high heels en naar een festival met enkellaarsjes. En hier dus met mijn nieuwe gladiatorsandalen van Zara, in blauwe pythonprint. Om mijn jurk wat op te spicen draag ik er een gouden chain-riempje in mijn taille bij, en een aantal mooie, layered kettinkjes. De laatste tijd laat ik mijn statement kettingen iets meer links liggen, en ga ik voor meerdere fijne kettinkjes. Ik ben helemaal gek op de trend van de op de oceaan geïnspireerde kleding- en accessoires, kijk maar naar mijn koraal-armband en zeester-ketting.

Ik ben benieuwd naar jouw mening over mijn jurk, vind jij het ook zo fijn om vintage te shoppen? Ik wens je een fijne maandag!

Shop the Look
[show_shopthepost_widget id=”898235″]

Styled by Romy

5 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Vintage Dress

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven