Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Karvan Cévitam GO voor onderweg

Ik ben altijd enorm fan van producten die ik onderweg snel en makkelijk kan gebruiken en meenemen. Voor mijn werk ben ik constant onderweg naar verschillende events, productlanceringen en klanten en dan is het altijd fijn om even snel iets tussendoor te kunnen eten of drinken. We weten allemaal dat we dagelijks genoeg water moeten binnenkrijgen, maar soms is water maar saai. Voor deze momenten bedacht Karvan Cévitam hun nieuwe GO-lijn, een lijn van vijf verschillende fruitsmaken in zeer geconcentreerd siroop. Zo kun je al werkend, sportend of reizend heel simpel een smaakje geven aan je water. Ik kreeg de smaken Cactus Lime, Strawberry en Ice Tea Lemon toegestuurd, en testte ze voor jullie uit.

23De verpakkingen en het formaat van de flesjes zijn een groot pluspunt; je gooit ze super makkelijk en snel in je tas of bijvoorbeeld in je auto. Er zit tevens een anti lek- en knoeidop op. Met één flesje maak je ongeveer zes liter water aan; dat zijn in verhouding zo’n dertig glazen of maar liefst tien tot vijftien flesjes. Een glas Karvan Cévitam GO bevat niet meer dan vijf calorieën, en je hebt maar heel weinig siroop nodig voor een goede smaak.

45Als eerste testte ik de smaak Cactus Lime. Ik kwam er al snel achter dat je dus echt niet te hard moet knijpen, want je knijpt al heel snel veelste veel smaak in je water. En dan wordt het dus een mierenzoet geheel. De smaak Cactus Lime is een combinatie van bitter en zoet, en smaakt erg fris.

67Ik moet toegeven dat ik niet zo van (alles met) aardbeien houd, al van jongs af aan niet. Ik vind het echt veelste zoet smaken, en dat had ik bij deze siroop ook wel een beetje. Nogmaals; gebruik echt een mini-hoeveelheid siroop, dit is namelijk de meest zoete smaak.

89Ice tea Lemon is mijn favoriete smaak, en proeft ook echt heel lichtjes naar frisse ijsthee met een vleugje limoen. Geen kunstmatige smaak, zoals ik dit bij Strawberry wel vond. En hoe handig is het dat je onderweg even snel Ice Tea van je flesje water kunt maken?

10Nóg een pluspunt; de flesjes zijn gemakkelijk te verkrijgen bij je plaatselijke supermarkt, en één flesje kost €2,99. Lijkt misschien veel voor één flesje, maar bedenk je dan wel dat je er per keer enorm weinig van nodig hebt. Ook fijn is het lage calorie-aantal, en dat de dop beschermt tegen knoeien en lekken. Ik raad de Karvan Cévitam GO-lijn dus zeker aan. Ga jij de smaken ook uitproberen, of heb je dit al gedaan? Ik ben benieuwd naar jouw mening!

Ik heb Karvan Cévitam GO Cactus Lime, Strawberry & Ice Tea Lemon ontvangen ter review.

Styled by Romy

Een gedachte over “REVIEW: Karvan Cévitam GO voor onderweg”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven