Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

NEW IN: Twee paar metallic sandals van Sacha Shoes

234567

Wat doe je als het buiten zulk slecht weer is, dat het festival waar je naartoe wilde gaan helaas is afgelast? Gisteren stond ik al helemaal in de startblokken om naar Amsterdam Live On Stage te gaan, maar dit mocht niet baten. En dus nestelde ik me op de bank met een stapel fashion magazines, een kop groene thee en natuurlijk mijn laptop en begon ik aan mijn online shoppingmiddag. En dat terwijl ik eigenlijk helemaal niets nodig had (behalve een ripped, zwarte skinny), oeps.. Na wat muisklikken verder besefte ik me ineens dat ik mijn nieuwe beauties van Sacha Shoes nog niet had laten zien! A girl can never have too many shoes..

Zoals jullie misschien wel weten, ben ik een superleuke samenwerking met Sacha Shoes aangegaan. Sacha heeft mij echt blij verrast met hun geweldige nieuwe zomercollectie, en ik kan jullie vertellen dat er tussen de najaarscollectie ook echte pareltjes zitten. Een tijdje geleden ontving ik de prachtige roségouden heels die je hierboven ziet, en die al in menig outfit/Instagram-post voorbij zijn gekomen. Ik ben gék op roségoud, en metallic schoenen zijn één van dé trends van nu. Logisch ook, want ze maken iedere middelmatige outfit tot een showstopping geheel!

Afgelopen zaterdag ontving ik het andere stunning paartje; de gouden sandalen met witte zool (op dit moment helaas online uitverkocht). Beide paren lopen zó ontzettend heerlijk dat ik ze het liefst de hele dag door draag, óók in huis. Wat vinden jullie van mijn twee paar nieuwe schoenen? Ik wens jullie een heerlijke zondag toe!

Styled by Romy

Een gedachte over “NEW IN: Twee paar metallic sandals van Sacha Shoes”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven