Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Ticket to the Tropics

234567T-shirt: Hip voor de Heb – Boyfriend jeans: Zara – Fringe heels & tas: FollowFashion – Riempje: Forever 21 – Oorbellen: Accessorize – Ketting: H&M – Horloge: Naf Naf – Armcandy: Markt, Dear You & Barong Barong

Foto’s: Marianne van Schoonhoven-Lampers Fotografie

Zijn jullie ook zo gek op flamingo’s? Ik heb de flamingo fever helemaal te pakken. Daarom was ik ook maar wat blij toen Hip voor de Heb haar nieuwe Tee Collection lanceerde, en mij een superleuk mailtje stuurde met de vraag of ik niet alvast een shirt wilde ontvangen! Ik had natuurlijk al een keer eerder met Hip voor de Heb samengewerkt, dus mijn keuze was snel gemaakt. Natuurlijk koos ik voor dit flamingo-shirt, wat supermakkelijk te combineren is met bijvoorbeeld een fijne boyfriend jeans. Om het geheel toch vrouwelijk te houden, heb ik mijn boyfriend jeans vandaag gecombineerd met mijn nieuwe fringe sandals van FollowFashion.

Omdat ik vrijwel nooit zwart draag, vond ik het voor de afwisseling wel eens leuk om zwarte details in mijn outfit aan te brengen. De zwarte, tijdloze Chanel inspired tas is van FollowFashion, en ik heb mijn outfitje verder afgestyled met een mooie statement ketting en wat subtiele armcandy. Zo’n boyfriend broekje is natuurlijk ook leuk te stylen met sneakertjes of sandalen, en het t-shirt kun je leuk dragen op een pencil skirt, shorts of juist een midi skirt. Ik hou van multifunctionele kledingstukken! Deze foto’s werden trouwens gemaakt bij Beachhouse ‘Key West’ in Utrecht, aan de Haarrijnse plas. Een heerlijke plek om even uit te waaien als je in de omgeving van Utrecht bent. Wat vind jij van mijn outfit? Ik wens je een fijne zaterdag!

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”798236″]

Styled by Romy

Een gedachte over “LOOK OF THE DAY: Ticket to the Tropics”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven