Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

EVENT REPORT: Intiem diner met Anna Nooshin & Teva

234567910121314

Soms moet ik mezelf nog steeds even knijpen, door alle leuke dingen die ik meemaak als blogger! Dankzij mijn blog word ik uitgenodigd voor de allerleukste events-, shows en diners. Zo ook donderdagavond, ik was namelijk aanwezig bij een zeer intiem diner met Teva en NSMBL’s Anna Nooshin. Het diner vond plaats in het Vaudeville Theater aan de Amsterdamse Singel, en food creative Edwin Sander zou het eten verzorgen. No doubt dat ik daarbij aanwezig zou zijn, aangezien ik ook nog eens een enorme girlcrush op Anna Nooshin heb. Het diner vond plaats ter ere van Teva’s #originalsummer campagne, waarbij de winnaar met de mooiste Instagramfoto een onvergetelijke reis naar de USA maakt.

Het diner vond plaats in een schitterend ingerichte loft, met de meest hebberigmakende woonaccessoires- en meubels. Nadat Anna en Fresh Communications’ Noortje Kleijnen een speech hadden gegeven, startte het diner. Ik had nog nooit eten geproefd van een food creative als Edwin Sander, maar ik was aangenaam verrast door zijn prachtige creaties. Zo aten we bijvoorbeeld curry uit een kokosnoot, en als nagerecht een heerlijke brownie uit een gouden doosje, met een saus van vanille en cheesecake. Onder het genot van deze heerlijke hapjes leerde ik een paar leuke meiden kennen. Ook kletste ik nog even met de superlieve Anna over haar boek; ze gaf aan dat ze maar wat graag een tweede boek wil gaan schrijven en dat de derde druk van haar boek al van start gegaan is!

Maar een reis naar Amerika willen we natuurlijk allemaal wel winnen, en dus werd er druk gepost op social media met de #originalsummer hashtag. Ik ging met een nieuw paar Teva’s en superleuke boho tattoo’s weer naar huis. Een zeer geslaagde avond, en ik wil Anna, Teva en Fresh hier heel erg voor bedanken! Wat vonden jullie van mijn report, doen jullie al mee aan de #originalsummer campagne?

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven