Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

EVENT REPORT + VLOG: Front Row met Anna Wintour bij Madam Tussauds

23IMG-20150618-WA0078456IMG-20150618-WA0077789101112Door gastblogger Melissa

Hallo beauties! Gisteren had ik mijn eerste persevent via Styled by Romy. Ik mocht een dagje naar Amsterdam, naar de ‘Front Row’ Anna Wintour-wassenbeeld onthulling in Madame Tussauds. Ik ging alleen op pad en vond het best spannend. Eenmaal aangekomen werden wij als pers begeleid met de lift naar de bovenste verdieping waar het fashion gedeelte is gevestigd. Het leuke was dat we langs een aantal wassenbeelden liepen voordat we op onze bestemming kwamen. Er stond een catwalk met bankjes en een aantal kledingrekken met designerkleding waarachter het wassenbeeld verscholen stond. Anna Wintour droeg een zonnebril van Chanel, en schoenen van Manolo Blahnik.

Fiona Hering en Bastiaan van Schaik presenteerden het evenement, en gaven een intro over Anna Wintour. Na de onthulling kon je een foto nemen samen met het wassenbeeld, en ben ik ook nog met Fiona en Bastiaan op de foto gegaan. Ze waren heel aardig en geïnteresseerd. Het lopend buffet was heel goed verzorgd; er waren heerlijke gebakjes, macarons, prosecco en jus d´orange. Eigenlijk kwam je niks tekort. Terwijl je langs het buffet liep had je een heel mooi uitzicht over de Dam. Niet vervelend zeg maar! Wat ze ook heel leuk hadden gedaan, was dat je een video van jezelf kon opnemen als je over de catwalk liep. Die kon je dan achteraf bekijken op een scherm en dan naar jezelf mailen, hoe leuk!

Aan alle dingen komen een eind dus helaas ook aan dit event. Op de terugweg naar buiten ben ik nog even met wat wassenbeelden op de foto gegaan, waaronder met Spiderman (I love hero’s!). Het leukste van de dag zelf vond ik het gedeelte dat je een video kon opnemen van jezelf op de catwalk, en dat je met de wassenbeelden op de foto kon gaan. Wat minder was dat het een krappe ruimte was voor zoveel pers.
Zeker voor herhaling vatbaar! Wat vind jij van het nieuwe wassenbeeld?

http://youtu.be/kq_pr50v0Os

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven