Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: The tee trend

0tshirtdress20tshirtdress30tshirtdress40tshirtdress50tshirtdress60tshirtdress7T-shirt dress & strappy sandals: Zara / Crossbody bag: Accessorize / Oorbellen: H&M / Ketting: GRRRL / Ring: Jewelry by AD / Horloge: Guess / Armbanden: Costes, ModeMusthaves & Sacha Shoes

Fotografie: Romy van der Lek

De T-shirt dress die ik vandaag draag kocht ik laatst bij Zara, en is zo ongeveer de meest comfy jurk in mijn kast. Door de zachte stof, de twee splitjes aan de zijkant en de roestkleur is deze jurk net even iets anders dan andere T-shirt jurkjes. Ik ben heel blij met deze comfortabele trend, ik kon namelijk langere tijd geen leuke jurkjes meer in de winkels vinden omdat ze allemaal te strak en te kort waren. Dat is nu verleden tijd! Dit jurkje is op ontelbaar veel verschillende manieren te dragen. Zo combineer je hem bijvoorbeeld met fringe boots voor een festival look, of draag je hem juist sporty chic met witte sneakers. En straks met kouder weer is hij prachtig onder een grofgebreid vest.

Voor een alledaagse city look heb ik het jurkje gecombineerd met een paar strappy heels van Zara en mijn favoriete crossbody bag van Accessorize. Het is geen geheim dat ik verslaafd ben aan schelpjes op accessoires, kijk maar naar de oorbellen. Een paar subtiele armbandjes doen de rest! Wat vind jij van de comfy Monday look?

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1927055″]

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven