Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: The Classy Coat

23456Jas: La Bella ModaSweater, panty & enkellaarsjes: H&M – Rok: Isabel Marant for H&M – Tas: Zara – Oorbellen & ketting: Primark – Horloge: Naf Naf – Armcandy: Lavished, ModeMusthaves, Costes & Chavelly–
Foto’s: Mauricio Plein–

Wat ben ik blij met deze prachtige, classy coat! Ik kreeg hem opgestuurd van La Bella Moda, en ben er helemaal blij mee. In deze jas voel ik me op en top classy, en het fijne is dat hij zo multi-inzetbaar is. Supermooi voor een date night met le boyfriend, een dagje werk of een avondje uit. Alles kan met deze Kim Kardashian-inspired jas.

La Bella Moda is een boetiek in Woerden, gericht op jonge, trendgerichte vrouwen met een eigen stijl en een druk leven. Naast hun drukke baan willen ze er natuurlijk goed uitzien; volgens de laatste trends. En graag ook een beetje betaalbaar! La Bella Moda heeft heel vaak nieuwe collecties waardoor je altijd het nieuwste van het nieuwste in je kast hebt hangen. Ze verkopen ook hele mooie merken als SuperTrash en B Loved. Deze jas kun je er kopen in meerdere kleuren. Ik kon moeilijk kiezen!

Ik heb mijn jas gecombineerd met een grijze sweater met pailletten-opdruk van H&M. Het rokje is van Isabel Marant, mijn favoriete designer. Onder deze jas kun je letterlijk iedere schoen dragen, van overknee boots tot sneakers, maar ik heb gekozen voor enkellaarsjes met een hak. Mijn quilted tas is van Zara, en ik heb mijn outfitje natuurlijk weer afgemaakt met mooie sieraadjes en een fijn horloge. Wat vind jij van mijn Classy Coat en outfit? Fijne maandag, girls!

Shop the Look

Styled by Romy

6 gedachten over “LOOK OF THE DAY: The Classy Coat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven