Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: Pretty Pastels in H&M’s lentecollectie 2015

23

Al eerder schreef ik dat ik helemaal fan ben van H&M’s najaars -en feestcollectie, maar daar komt nu de lentecollectie bij! De eerste items druppelen binnen, en wát een prachtige jassen, tops, rokjes en schoenen zie ik daar voorbij komen. Voor spring 2015 mixt H&M de metallic trend, digitale prints, pastelkleurtjes én oversized jassen tot één hebberigmakende collectie.

Toen ik een paar dagen geleden bij het H&M-filiaal aan de Utrechtse Oudegracht shopte, wilde ik letterlijk alles meenemen uit de lentecollectie. De lichtblauwe jas en het gele jasje staan al langere tijd op mijn verlanglijstje, maar daar komen nu de geweldige items met prints van dieren bij. Krabben, vogels, tijgers: het komt allemaal voorbij op tops, sweaters en zelfs jassen. En dat allemaal in musthave pasteltinten, de favoriete trend van elk modemeisje. Ook ben ik heel erg blij dat H&M veel verschillende tinten geel gaat verkopen, aangezien geel echt mijn kleur is.

Ik ben niet zo’n jeansmeisje, maar deze gescheurde girlfriend jeans hoort zeker in mijn kast. Gecombineerd met de nude pumps en de prachtige roze tas wordt zo’n gescheurde spijkerbroek helemaal girly. Ook heeft H&M voor dit voorjaar een hele leuke lijn sweaters voor maar 9,99 in verschillende pasteltinten met leuke, fashionable teksten erop. Zo kocht ik afgelopen zaterdag een sweater met ‘Holy Chic’, een quote waar ik me helemaal in kan vinden! Ook de sieradenafdeling heeft met zijn mooie oorbellen en statement kettingen een hoge hebberigmakende factor. Wat is jouw favoriet uit bovenstaande collage?

Styled by Romy

3 gedachten over “FAVORIETEN: Pretty Pastels in H&M’s lentecollectie 2015

  1. Ik ben persoonlijk niet zo’n fan van geel maar lichtroze, abrikoos en lichtblauw kan ik zeker wel waarderen! Ik ben benieuwd wat ik van de collectie ga vinden als hij echt in de winkels hangt, dat is toch altijd anders vind ik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven