Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Lady in Red

bordeaux2bordeaux3bordeaux4bordeaux5Faux fur , ring & oorbellen: Primark – Maxidress: Pull and Bear – Panty & enkellaarsjes: H&M – Tas: Zara – Horloge: Naf Naf – Ketting: Sirado – Armcandy: Lavished, Sirado, Chavelly, Costes, ModeMusthaves, Chanelery & JWLZ–
Foto’s: Mauricio Plein–

Vandaag staat de eerste outfitpost van 2015 online! In het nieuwe jaar wil ik zeker meer outfits gaan laten zien, maar vaak schiet het maken van outfitfoto’s er vanwege mijn hectische dagen er bij in. Deze look schoot ik samen met mijn vriend op Nieuwjaarsdag; we hebben het heerlijk samen gevierd bij ons thuis. Ik had zin in een comfortabele maar toch vrouwelijke look, vandaar dat ik voor mijn bordeauxrode maxidress van Pull & Bear koos.

Ik combineer deze gebreide jurk met een kort nepbonten jackje van Primark om het geheel wat pittiger te maken. De panty en enkellaarsjes zijn lekker comfortabel en de tas van Zara is al jaren één van mijn favorieten; altijd inzetbaar en vrijwel overal bijpassend. De prachtige statement ketting is echt mijn mooiste kerstcadeau en kreeg ik van mijn moeder, samen met het armbandje met kwastje. Beide zijn ze van Sirado, een schattig boetiekje hier in Utrecht. Ik zou het heel leuk vinden om jouw mening over deze look te horen, en wens je een fijne vrijdag!

Shop the Post

Styled by Romy

3 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Lady in Red

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven