Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: The classic white shirt

[show_shopthepost_widget id=”2443255″]

Mantel, riempje & booties: Primark / Blouse: Monki / Broek: Vila via Le Ballon / Tas: Stradivarius / Pompom: H&M / Oorbellen: Accessorize / Kettinkjes & horloge: My Jewellery / Ring: Jewelry by AD / Armbanden: My Jewellery, Michael Kors, ModeMusthaves & Happiness Boutique

Fotografie: Fleur Joesten

Ik weet niet wat het is, maar het lijkt momenteel alsof er iets in de lucht hangt – ik voel me ontzettend geïnspireerd en heb heel veel zin in het voorjaar. Zo ook in alle nieuwe trends die momenteel al in de schappen hangen. Het leukste vind ik het om deze trends te combineren met tijdloze items die hun waarde nooit verliezen. Zoals de witte blouse, die wat mij betreft onmisbaar in mijn kast is. Ik kwam erachter dat ik gewoon geen (!!) normale, witte blouse had hangen.

Tijdens het shoppen voor nieuwe basics kwam ik deze prachtige blouse met ruches tegen bij Monki. Hij valt lekker ruim, is van mooie kwaliteit en draagt ontzettend fijn. Ik combineer hem het liefste met nóg zo’n fijne basic, namelijk De Pantalon. Ik draag vrijwel nooit jeans omdat ik mij hierin niet fijn voel, en dit niet zo binnen mijn stijltje past. Zo’n wijd vallende, soepele broek is dan ideaal – je waant je de hele dag in je joggingbroek ;- ). Ik combineer de broek met een paar glitter laarsjes en een tas met patches. Wat is jouw ultieme basic?

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”342124″]

Styled by Romy

4 gedachten over “LOOK OF THE DAY: The classic white shirt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven