Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

NEW IN: Damasque scented roses

Als er één ding is waar je mij misschien wel het meest blij maakt, is het een mooie bos rozen. Ik ben verslaafd aan bloemen en onze woning staat altijd vol met verse bloemen, zowel in boeket-variant als losse bloemen in kleine vaasjes. Via Instagram kwam ik in aanraking met Damasque: een exclusief rozen-merk met de allermooiste rozen die je ooit hebt gezien, zo beloofden ze. Dat wakkerde mijn nieuwsgierigheid natuurlijk meteen aan.

Ik was het gelukkigste meisje ter wereld toen er niet één, maar twee bossen rozen bij mij thuis werden afgeleverd. Nadat ik de doos opende kwam er een donkerroze en een gebroken wit met roze bos binnen. Ik was op slag verliefd, want roze is natuurlijk mijn lievelingskleur en iedereen in mijn omgeving maakt hier altijd grappen over. De rozen zaten goed verpakt in cellofaan en tussen elke rij rozen zat een stuk schuim ter bescherming.

[show_shopthepost_widget id=”2456952″]

Ze komen met een complete gebruiksaanwijzing, want we hebben hier te maken met een bijzonder soort roos. Damasque rozen zijn totaal anders dan de rozen die je normaal ziet. Elke roos groeit dagelijks uit totdat het een compleet geopende, schitterende bloem is. Het bijzondere aan deze bloemen is dat ze heerlijk geuren naar een luxe tuin. Normale rozen ruiken natuurlijk niet echt ergens naar, maar dat is bij Damasque wel anders.

Telkens wanneer ik langs mijn rozen loop, ruik ik een vlaagje subtiel parfum en droom ik heerlijk weg. Wanneer de rozen bij je binnen komen kunnen ze wat slaperig en dorstig zijn. Het is daarom belangrijk dat je een grote vaas vult met zeker 15 cm vers, koel water. Hier moeten de rozen echt minimaal 4 uur in blijven staan, mét de verpakking er omheen. Eventuele beschadigde blaadjes dien je te verwijderen en je moet het water zeker om de dag verversen voor het mooiste resultaat.

Dan heb je ook wat – de grootste, meest indrukwekkende rozen die ik ooit heb gezien. Ze ruiken heerlijk en geven een enorm luxe gevoel in je interieur. Damasque rozen zijn exclusief te koop bij geselecteerde retailers. Je vindt bij Damasque een uitgebreid kleurenpalet van roze tot geel tot wit, dus er is voor ieder wat wils. Op hun website vind je een handige tool om jouw dichtstbijzijnde verkooppunt te vinden. Wat vind jij van mijn prachtige rozen?

Deze Post is tot stand gekomen in samenwerking met Damasque.

Styled by Romy

Een gedachte over “NEW IN: Damasque scented roses”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven