Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Etos haarborstels en kammen-set

Als Etos Friend ontvang ik maandelijks de allernieuwste lanceringen van Etos, en dit keer werd er een pakketje bezorgd met daarin haarborstels én een kammen-set. Ik moet zeggen dat ik borstels op het eerste gezicht niet heel interessant vind – ik borstel mijn haar dagelijks met de Tangle Teezer of een reguliere borstel van een ander (huis)merk. Wél vind ik het als dierenliefhebber zeer belangrijk dat de haartjes absoluut niet van dierenhaar gemaakt zijn, dat vind ik onnodig.

Dit pakketje van Etos kwam toch wel goed getimed binnen, want mijn oude borstels- en kammen waren nodig aan vervanging toe. De borstels- en kammen hebben allemaal een vrij eenvoudig uiterlijk met voornamelijk zwart, maar meer heeft zo’n product ook niet nodig, toch? De ‘Volume & Style’ borstel, die €6,99 kost, is een borstel die het beste werkt wanneer je hem verwarmt met de föhn. Ik heb zelf geen föhn thuis, want ik merk dat mijn lokken hier altijd sneller droog van worden.

Dit is dus geen borstel waar je je haar random mee kunt borstelen, maar werkt echt als tool voor meer volume bij de haaraanzet. Bij gebruik van deze borstel rol je je haar er omheen en föhn je het droog. Daardoor krijgen je lokken een volumineuze, glanzende Hollywood look. Doordat deze borstel vrij groot is en makkelijk in de hand ligt, kun jij dit thuis ook makkelijk doen. Draai de borstel niet te ver door in je haar, want dan klit je haar al snel.

De ‘Extra Smooth’ borstel, die een houten handvat heeft en metalen pinnetjes, is bedoeld om je haar perfect vrij te maken van klitten. Je kunt hem op zowel nat als droog haar inzetten en hij geeft een heerlijke hoofdmassage tijdens het borstelen. De borstel, die €5,99 kost, ontklit mijn haar prima en borstelt op een pijnloze manier. Mijn haar lijkt echt te glanzen na gebruik en voelt zachter aan.

Dan de kammen-set, die ikzelf ontzettend handig vind. Ik gebruik ‘s morgens altijd een kam bij het stijlen van mijn haar, en ook om bijvoorbeeld een middenscheiding te maken of te touperen. De set kost slechts €3,99 en voor die prijs heb je 5 verschillende kammen van verschillende formaten. Ik vind vooral de puntkam, die perfecte scheidingen maakt in het haar, heel fijn. Ook de kam met handvat is ontzettend handig in gebruik. Kritische noot is wel dat ik het niet heel nodig vind om verschillende kammen in één set te voegen die best op elkaar lijken.

Over het algemeen ben ik prima tevreden met de nieuwe Etos haarborstels- en kammen-set. Wat ik wel jammer vind is dat één van de borstels uit de collectie echt zwijnenhaar bevat, dit vind ik opmerkelijk aangezien Etos’ Eigen Merk producten altijd cruelty free zijn. Gelukkig heb ik deze borstel niet toegestuurd gekregen. Etos’ nieuwe kammen-set- en haarborstels vind je momenteel in de Etos-winkels. Ga jij ervoor shoppen?

Deze Review is tot stand gekomen in samenwerking met Etos Friends. / De producten in deze Review heb ik toegestuurd gekregen.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven