Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: The choker trend

0Lurex20Lurex30Lurex40Lurex50Lurex60Lurex70Lurex80Lurex9Top: Le Ballon / Rok: ModeMusthaves / Crossbody bag: Zara / Cut-out boots: Sacha Shoes / Kettinkjes: Choker Ketting, Costes & H&M / Ring: ShopAffaire / Horloge: Guess / Armbanden: 4EverwithEveryone, Sacha Shoes & ModeMusthaves

Fotografie: Mayera Fotografie

Hello Monday! Hoe was jullie weekend? Zaterdag heb ik gewerkt, en gisteren was het weer tijd om nieuwe looks te shooten met mijn fotografe Mayera. Na wat rondrijden kwamen we uit bij een prachtig stuk van Wijk bij Duurstede aan de haven, met daaromheen hele schattige straatjes met witte huisjes omringd door bloementuinen. Het deed me zelfs een beetje denken aan de straatjes die je op vakantie in het buitenland tegenkomt! Ik draag hier een nieuwe, smaragdgroene top – dit is mijn absolute lievelingskleur in het najaar, en kun je nu al prima dragen met fris wit, bijvoorbeeld in de vorm van deze sporty rok. Doordat ik er mijn bikerboots van Sacha onder draag, kan deze outfit ook prima door naar een festival.

Een tijdje geleden zei ik nog dat ik nooit chokers zou gaan dragen, maar look at me now.. Inmiddels ben ik helemaal gewend aan deze 90’s trend, dus toen ik een mailtje kreeg van Chokerketting.nl, kon ik dan ook geen nee zeggen. Choker Ketting is hét online adresje voor de leukste chokers – je vindt ze er met aztecprints, in zilver met turquoise, met edelsteentjes, het is er allemaal. Leuk aan deze shop is dat alle kettinkjes ook nog eens heel betaalbaar zijn, en dat je er dus gerust meerdere tegelijk kunt dragen. Wat vind jij van de look van vandaag? Ik wens je een happy Monday!

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1837711″]

0Lurex10Deze outfitpost is tot stand gekomen in samenwerking met Chokerketting.nl.

Styled by Romy

3 gedachten over “LOOK OF THE DAY: The choker trend

  1. Ik heb echt onder een steen geleefd. Ik vind chokers echt super gaaf! Maar ik merk nu dat ik ze pas laat ontdekt hebt. Wanneer had jij je eerste choker? (En de jaren 90 tellen natuurlijk niet mee haha)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.