Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

WISHLIST: PreFall 2016

River Island slip dress / Cinq a Sept haltertop / M Missoni oversized lurex sweater / American Vintage cardigan / Markus Lupfer lurex joggers / River Island lace cami / Vince Camuto fringe sandals / Alexander Wang sweater dress / Shashi embellished clutch / Miss Selfridge wrap choker / River Island espadrilles met parels / River Island tan sandals

Bij het aanbreken van een nieuw seizoen hoort natuurlijk een verse wishlist. Dit jaar heb ik ongelooflijk veel zin in de herfst, vanwege de mooie trends die er in de winkels te zien gaan zijn. Nu is het zo dat de herfst in Nederland alle kanten op kan gaan, en dat we met een béétje geluk ook nog een mooie nazomer gaan hebben. Daarom zijn de preFall-collecties ook zeer welkom, want ze zijn speciaal ontworpen om tussen de zomer en de herfst in te dragen. Deze herfst gaan we opvallend veel groentinten zien – denk daarbij aan leger-, smaragd en olijfgroen, gecombineerd met rijke kleuren als donkerblauw, bordeauxrood en okergeel. Ook prachtig is de roestkleur die nu al veel in onze favoriete shops hangt.

Deze kleurtjes kunnen we nu natuurlijk al prima dragen met lichtere zomerkleuren. Bijvoorbeeld in de vorm van een comfortabele sweater dress, die je nu nog combineert met een paar witte sneakers, en straks met bikerboots. Ook een aantal mooie basis-tops mogen niet ontbreken in mijn herfstgarderobe, en met name de lace cami ga ik veel shoppen. Staat super vrouwelijk onder een oversized, gebreid vest (bijvoorbeeld het smaragdgroene vest hierboven dat ik bij American Vintage shopte). Mijn herfst wardrobe is niet af zonder een mooie wrap choker, de perfecte, bohemian tas en natuurlijk verse schoenen om mijn collectie mee uit te breiden. Wat wil jij nog gaan shoppen voor de herfst?

Shop the Post[show_shopthepost_widget id=”1834935″]

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven